25 april

Hej allihopa.
Har inte så mycket tid till att blogga nu för tiden.
Men livet flyter på och jag börjar jobba lite mer nu, ska bli skönt att tjänsa ihop lite pengar nu.
Annars så är ju vädret underbart och jag försöker vara ute så mycket som det bara går. Är jag inte ute så har jag iaf fönstret öppet så det kommer in lite härlig vårluft i lägenheten :)
Mycket mer har jag inte att skriva, svärmor och svärfar kommer snart och hämtar mig så ska vi åka in och kolla när Charlie spelar fotbollsmatch. Underbart väder ;)
Ikväll ska jag och Charlie inviga våran grill.
Ha det bra!
/Matilda

14 april

Hej allihopa!
Har varit sjuk nu i några dagar så har inte gjort så mycfket annat än att ligga nergosad i soffan med täcket. Hade också turen att Charlie var sjuk en dag med mig :)
Nu är jag iaf i skolan igen och har suttit här sen halv nio imorse och inte gjort så speciellt mycket. Ingen har ju koll på oss nu så vi lägger upp dagarna precis hur vi vill. Efter jag hade ätit gick jag och jill och solade några minuter, blev dock inte speciellt många eftersom dem hade nya rör. Men vi ska ta en solning imorgon också :)
är ju nämligen galan på lördag ;)
Ikväll händer det inte speciellt mycket, ut på en promenix kanske, känner att halsen inte är riktigt bra än så det är inte värt att springa än. Men sen jag började med mitt nya liv så har jag faktiskt varit ute och rört på mig varje dag ;) har jag inte sprungit så har jag promenerat :)
Ha en bra kväll allihopa!
/Matilda

11 april - home

Hej!

Som vanligt när jag varit iväg har denna stackars blogg fått lida.

Hursomhelst så har min praktik varit toppen, hade gärna varit kvar en vecka till, men troligtvis blir det så att jag åker tillbaka dit i trean under praktikveckorna.

Vi har fått hjälpa till med ljudet lite men vi har mest kollat på men vi fick vara med på fler föreställningar än vi trodde, har bla sätt musikalen Hair (som var grym) Tatuffe, och Entré Sorti. Sen var vi även på SVT en dag. Så det har varit en händelserik vecka som har gått alldeles för fort, känns som vi varit iväg 2-3 dagar.

Träffat massa kändisar(a) hihi. Stadsteatern är verkligen hur stort som helst. Fått se mycket, t.ex när dom sitter och gör egna peuker, och hör och häpna, dem tar ett hårstrå i taget!!! Häftigt alltså.

 

Men nu är vi iaf hemma. Sitter i skolan idag och gör lite visitkort och lite smått, ska börja med en illustration men jag vill INTE…..
När jag kommer hem ska jag ta på mig träningskläderna och ut och springa en liten runda, och ikväll ska jag på kalas hos min morbror som fyller 20 år
J

Ha en bra dag allihopa.

/Matilda


2 april

Igår åkte min fina älskling till Mullsjö för att fira Nova´s 1-årsdag (: Skulle så gärna åkt med men åker till Stockholm tidigt imorgonbitti :( Så nu sitter jag här hemma själv och har ont i halsen och har blivit lite förkyld. Men jag är inte bitter, går runt och städar i hela lägenheten. Snart är nog tvätten klar så ska först vika ihop det som hänger och hänga upp det nya. Har också packat (det mesta) damsugat tvättat golv och snart hade jag tänkt börja med disken. Ska försöka få lite ordning tills mitt hjärta kommer hem. Hoppas det är lika fint när jag kommer hem nästa lördag (a)hah nej skojar bara.
Hur som helst så saknar jag honom redan, sov ensam här inatt för första gången, kändes så ensamt!!!
Nehe ikväll blir det födelsedagskalas för min kusin Tom som fyllde 18 bast i torsdags :)
Ha en bra dag allihopa.

RSS 2.0