28 februari 2011

Hej.
Har äntligen tagit tag i all veckans pluggande, är verkligen mycket nu... Men idag har jag börjat iaf. Blir några kvällar med massa plugg denna veckan nu. Fick hoppa över träningen idag för att jag ska hinna. Är ju iväg nästa vecka så vill gärna ha det gjort då. Dock så får jag inte engelskan förens på fredag... Schysst lärare som ger det sista dagen. Har man något alternativ på att göra det när man inte har semester? NEJ, jag kommer ju knappast sitta på fredags kvällen och plugga och jag tänker inte ta med mig några engelskaböcker och papper på min semester, det kan hon ju fetglömma ;)
Får se hur det blir med den saken heltenkelt:)
Nu sitter jag iaf själv hemma här igen, Charlie är iväg på träning som han är de flesta kvällarna i veckan. Kul.
Imorgon ska jag och Josephine ha idrottslektionen,
och det blir inget mindre än Rugby. Imorgon ska klassen få jobba ;)
Nehe nu ska jag kolla på Spårlöst.
Ha det bra
/Matilda
Hoppas att jag gjorde min fina vän Jill lite extra glad idag. Köpte en påse med lösgodis efter skolan med hennes favoritgodis! :*




28 februari

Hej!
Som vanligt varje måndag morgon sitter jag på webbdesignslektion och som vanligt varje webbdesign så gör vi inte ett sk*t. Känns helt onödigt att åka in hit två gånger i veckan och inte gör något.
Annars känns det väl inte så jätte kul att vara tillbaka i skolan efter lovet, skulle gärna vilja ha en vecka till ledigt. Men jag ska väl inte klaga. Går denna veckan ut och på lördag lyfter planet mot varmare breddgrader. Jag ska bara ligga i solen och lata mig hela dagarna med en god drink i ena handen och musik i den andra. Jag saknar faktiskt värmen, men dock kommer det ju inte vara lika varmt som vi hade det på Kap Verde. Men vi kommer iaf få det varmare än det är här.

Ikväll är det innebandy träning och annars händer det inte mycket alls. Ska lägga mig tidigt så jag får en lång sovmorgon imorgon ;)
Ha en bra dag.
/Matilda


27 februari

Har varit en fullspäckad vecka, så har inte haft så mycket tid att skriva här.
har varit jobb, innabandy, kompisar ja vad mer? Jag har haft saker att göra hela tiden men kommer inte på direkt vad jag har gjort!? Idag var jag med Charlies familj i skogen och grillade korv, så mysigt så. sen kollade jag på när min prins spelade match.

Nu ikväll är det iaf ett glatt gäng här hemma hos oss och spelar spel (hos mamma & pappa). Funderar på att lägga mig strax, är galet trött och imorgon ska vi spela match mot Borgholm, jag är nervös alltså... Vill så gärna vinna !
Igår (26/2) fyllde min älskade vän jill 17 år :) grattis till henne ♥





Hur ska jag klara mig utan min prins i en hel vecka??? När man träffas varje dag så är det inte så lätt att klara en heeeeeeel vecka..... gaaah, det kommer inte gå....


21 februari . första arbetsdagen

Min första arbetsdag på ICA är nu genomförd. Jobbade från 06-12.30, och har mycket nya saker i huvudet nu så är helt slut, ska krypa ner i sängen en stund nu och vila upp mig inför kvällen. Blev plötsligt fest på kvällens agenda ;)
Ha det bra!
/Matilda

20 februari 2011

Är fortfarande kvar hemma hos mamma och pappa. Charlie kom hit sent igårkväll också, men åkte idag på förmiddagen igen. Men han kommer tillbaka hit om en stund :)

Nu står iaf en av dem bästa maträtterna i ugnen och är alldeles strax klart. Mamma har gjort grekisk kyckling och det luktar underbart :*
Senare åker jag och Charlie hem till oss, blir nog en tidig kväll, iaf för mig. Klockan ringer 05.00 imorgon  :( Första dagen på nya jobbet ;)

Ha det bra.
/matilda

19 Februari - När SSG tar 3 poäng

Hejsan!
Matchen igår gick så bra den kunde. Vi var verkligen asbra :D eller ja vi låg under med 0-4 och när det är 3 minuter kvar ligger vi under med 4-6 och det blir timeout och då sa vi bara att: fan nu måste vi bara sätta in två bollar till, det räcker. Och ja vi gör det också, men ännu bättre... Vi skjuter in 3 bollar i målet under tre minuter. Så det blev vinst med 7-6, tror ingen av oss trodde att vi skulle vinna, vi hoppades bara på att det skulle bli lika. Men efter så var iaf alla helt överlyckliga :D detta var den bästa vinsten på år och dar alltså ;)

Innan matchen igår så kände jag att jag ville att vi skulle få något extra efter matchen om det gick bra, så jag bakade muffins till allihopa, så efter matchen satt vi i omklädningsrummet och firade med muffins, pepparkakor & julmust (från i julas). Det var vi verkligen värda efter matchen ;) Denna vinsten kommer vi leva på länge!

Efter matchen åkte vi hem till Pontus ett gäng och spelade spel hela natten. nej inte riktigt men vi var hemma strax innan tre inatt!


 Idag har jag inte gjort aå mycket, kollat på tv & varit ute och gått en sväng ;) Ikväll blir det mys med kajsa-Lisa till melodifestivalen :)
Ha en bra kväll allihopa.
/Matilda


18 februari 2011 - matchdag

Hej allihopa!
Idag har det varit en väldigt lung dag. Varit hemma hos mamma och pappa inatt. Sen idag i skolan hade jag bara en lektion och eftersom bussarna är helt värdelösa härifrån så stannade Lizette och jag hemma idag, vi var dock redan klara med uppgifterna som vi skulle ha denna dagen på oss också att göra, så det kändes helt meningslöst.
Hursom helst, på tal om skolan så är det väl så gott som klart nu att vecka 14 åker Lizette och jag upp till Stockholm, då vi har vår APU (praktik), vi har ännu inte fått något ställe än som vi kan vara på men eftersom vi känner en där uppe som jobbar på SVT så ska han försöka hitta något ställe, och om inte så ska han följa med oss på massa olika ställen i Stockholm så att vi liksom får gå på "studiebesök" han har ju många vänner och så på SVT och på UR ;) låter ju kanon!

Nu sitter jag iaf och taggar igång inför matchen, om en halvtimme ska vi åka upp till sporthallen för att möta Nybro. Har också varit lite extra snäll idag och har bakat chokladmuffins till laget ikväll ;) smarrigt.

Ha en trevlig fredagkväll allihopa!
/Matilda

17 Februari 2011

Denna veckan bara rusar ju iväg. Håller tummarna för att nästa vecka går väldigt väldigt långsamt.
Sitter nu och har graf, är väl så gott som klar med mina uppgifter och orkar inte heller finputsa mer idag. snart är det lunch, hoppas på något riktigt gott för jag är hungrig..
Gick upp i vanlig tid imorse ca 40 minuter innan bussen går och när jag väl gjort mig iordning känner jag att mitt hår är alldeles för smutsigt, kände det redan när jag gick upp men slängde ändå upp de i en toffs, men sen hade jag mycket tid över så jag hann även att tvätta håret innan jag skulle springa till bussen. Så mycket tid har jag aldrig haft över en morgon. ;)

Ikväll är det innebandyträning, ska bli skönt att röra lite på sig, och komma i for till morgondagen, för då är det nämligen match hemma mot Nybro.
Sen sover jag hemma hos mamma och pappa, troligtvis enda tills på söndag ;)
Hade ju också egentligen bokat ny tid hos frisören för att färga om mitt hår, men fick skjuta upp det tills på onsdag. Nästa vecka är redan fullbokad... Typsikt mig att loven redan är fullbokade innan dem ens börjat (y)
Hoppas ni får en bra dag allihopa.
/Matilda


Blev tyvärr ingen tripp till mina söta kusiner i Falkenbberg denna
 helgen som det var planerat. Dem skulle iväg på något annat...
Riktigt tråkigt, skulle så gärna vilja träffa dem nu!


kvällsmys

hallå hallå.
ligger hemma själv i soffan och Charlie är på träning. Har precis kollat på "Livet på BB" åh det är ju så man blir tårögd :´) Jag vet verkligen vad jag vill jobba med och man blir ju inte heller lite avundsjuk på dem som efter allt hårt arbete får en liten livs levande bebis i famnen. Å så mysigt.
Hur som helst.. jag jobbade två timmar efter skolan, gick hur fort som helst, och det gick bra också.
Tror jag strax ska gå och tvätta mig och sedan krypa ner i sängen med en bok, sen är det läggdags ;)
Imorgon är det en ny dag, med nya möjligeheter och nya bekymmer.
Ha det bra (:
/matilda
btw.. ser jag blond ut??

16 februari

Hej allihopa.

Är överlycklig över att dem två värsta lektionerna av alla är inställda i eftermiddag. Vi ska på en sexualundervisning vis ett som håller på till 4. Håller tummarna att det slutar tidigare så jag hinner hem en sväng innan jag börjar jobba. Ska nämligen jobba idag efter skolan i några timmar. Vet inte riktigt än hur länge det blir.

Igår var jag på mitt nya jobb och fixade lite med kläder och nyklar inför måndag, då ska jag nämligen provjobba första gången. Ska bli mycket spännande. (:
Annars hände inte så mycket igår. Eftersom både jag och charlie är lediga på tisdagar brukar vi oftast mysa lite extra i soffan, så igår blev det glass och varma jordgubbar och lite tv. Sen var jag så mysig och pluggade lite också inför webbdesign provet jag hade imorse.

Ikväll blir jag dock ensam hela kvällen efter jobbet, Charlie tränar sent...
Ha en bra dag allihopa.
/Matilda


15 FEBRUARI

Hej allihopa.
Igår efter skolan skulle jag pluggat från eftermiddagen till natten men riktigt så blev det inte. När jag kom hem vid halv tre slängde jag in lite tvätt i maskinen och sen gick jag ner till intermezzo på drop in och skulle använda mitt presentkort som jag fick från mitt hjärta igår på alla hjärtans dag. Satt i stolen ca 2½ timme innan jag var klar.
Ville somsagt bli blond igen eller så om jag varit förut alltså inte blond blond utan blond (ljusbrun med slinger)
När jag kom hem var jag inte alls nöjd, visst jag fick slinger men dem var inte ljusa och mitt hår var inte alls i den nyansen jag sagt att jag ville ha.
Jag känner mig faktiskt mörkare än vad jag var innan så jag ringde tillbaka imorse och sa som det var att jag inte fick det så som jag ville. Så har en ny tid så ska gå ner och göra om det ;)

När jag kom hem sen iaf så hade jag med mig lite thaimat till mig och charlie & köpte också rosor till min grabb!
Sen blev det plugg hela kvällen.

Ikväll är det samma visa, plugg plugg plugg, ska läsa ca 50 sidor tills imorgon till webbdesignprovet. BLÄ.
Ha en bra dag!
/MATILDA

ngt liknande dethär hade jag tänkt mig...


Alla ♥-dag

Detta är verkligen en dag jag gillar. Igår när jag kom hem från Innebandyn stod det en bukett tulpaner på köksbordet och mer än så hade jag faktiskt inte väntat. Men imorse när jag klev upp ur sängen står det en liten present på bordet. Och det var inget mindre än ett presentkort på Intermezzo. Jag har världens underbaraste och mest fantastiska pojkvän. ♥ Dock känner jag mig lite dum, jag har gått och tjatat länge nu att jag vill färga håret men har varit för snål men jag hade ju inte menat att jag skulle få det av honom!
Måste hitta något riktigt bra till honom senare som jag kan ge till honom. Alltid skitsvårt att veta vad man ska köpa. Och nu blir det väl ännu svårare eftersom jag har väntat till självaste dagen...
Några tips??


 Igår var det ju bortamatch mot Svala och vi vann med 7-4, vi har varit riktigt heta denna veckan. Vunnit 3 av 3 matcher så vi har skrapat ihop hela 9 poäng ;) synd bara att Mörbylångamatchen inte var Seriespel :)
men vi är riktigt nöjda med veckan som var iaf :)
Ha en bra dag allihopa!

jag älskar dig ♥


11 Februari

Hej!
Vilken underbar seger det blev igår. Blev vinst med 7-3 och det betyder att vi även iår är i ÖM-finalen! :D Nu återstår bara en match kvar denna veckan av tre. Skulle vara roligt om vi vann den också nu ;)

Ikväll ska jag iväg med Charlie och hela hans familj och bowla, ska äta tacobuffé också. Sen efter det ska jag hem till mamma & pappa och äta smörgåstårta. Familjen Eriksson ska dit ikväll.

Ska hem lite tidigare från skolan idag också för Lizette & jag ska ta vår sista Gardasilspruta, hört att den ska göra ont :s hursom helst efter det ska jag springa ner till köpstaden och hämta ut kort som jag framkallat från vår undervattenskamera vi hade nere på kap Verde. Hoppas bilderna blev bra :D

Ha en bra dag allihopa :)
/Matilda



tråk..

Även att jag sa att jag skulle sova när Charlie kommer hem så sitter jag ändå uppe nu och väntar på honom. Vill inte gå och lägga mig själv...



Lovar du att vara ärlig? jajamen
Du heter: Matilda
Smeknamn: Tilda
Låt som när du är ledsen sörjer till: hmm svårt, alone lyssnar jag på jämt :)
Beroende av: familjen och Charlie
Vad tror folk om dig: Inget jag kan svara på
Stämmer det: ...
Vad får du oftast komplimanger för: "bra jobbat" (?) haha
Brukar du skratta för dig själv: oja
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Gutt :) nu blir det träning. Puss ses sen
Var bor du: Färjestaden/Skarpa Alby ;)
Trivs du där: hemma bäst
Äger du några converse: Yes
Sprit, cider, vin eller öl: Cider & vin
Brukar du bli för full: Är jag riktigt taggad går det oftast åt de hållet
Är du allergisk mot något: nope
Hur svarar du i mobilen: hej de e Matilda
Antal timmar sömn inatt: alldeles för få
Brukar du komma i tid: oftast
När mår du bra: när jag är med dem jag tycker om
När blev du fotad senast: hmm vet inte. Lördags?
Hur känner du dig nu: alldeles för slö, måste sova
Vanligaste färg på dina kläder: svart...
Vad tycker du om fötter: Usch...
Vad saknar du: gamelmormor saknar jag varje dag ♥
Hade du en bra kväll igår: Jadå, innebandymatch
Favorit dryck på morgonen: juice
Rakar du benen: aa, men inte i onödan... :s
När brukar du oftast gå och lägga dig: 11-12
Är du blyg: ibland händer det.
Sysslar du med någon idrott: innebandyy
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: yes
Har du spytt offentligt: såär det nog
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: ingenaning
Är du nöjd med ditt liv: ah, helt okej 
Är du bortskämd: verkligen inte, kanske av morfar (a)
Vad gör du i morgon: skolan sen öm-match
Vad längtar du till: Tills jag tar studenten och SLUTAR skolan....
Har du bra vänner och äkta vänskap: Världens bästa !
Vad använder du för schampo: olika..
Hur gammal är du: 17, snart 18 ;)
Tycker du om någon just nu: massor
Gröna eller röda äpplen: grööna
Gillar du golf: näe
Vilken tid gick du upp idag: 06.59
Har du sovit i din egen säng inatt: aa, min och Charlies säng (:
Har du strumpor på dig nu: nope
Är det okej att gråta: absolut
När grät du senast: de minns jag inte
Vad skulle du göra om du vann en miljon: resa
Bär du glasögon eller linser: nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej kläder som kläder!?
Har du piercing: nope
Vill du gifta dig: absolut 
Vill du ha barn: Min högsta önskan (A)
Solar du ofta: Nej endast när solen skiner
Är du bra på att laga mat: Jadå, man lär sig mer & mer
Är du flygrädd: nej men jag gillar det inte längre
Hur vig är du: inte det minsta
Är du musikalisk: verkligen inte
Vad dricker du helst när du är törstig: saft/jucie
Vilken är din favoritglass: flädersorbet
Tror du på ett liv efter döden? jaa
Tycker du om sushi? Nej, men tror jag gör det mer och mer
Har du tandläkarskräck? nejdå
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvälls
Vilken ögonfärg har du: blåa
Har du någon gång gråtit dig till sömns: aa
Biter du på naglarna: mest under innebandymatcherna
Röker du: näe 
Hur ofta tränar/motionerar du: 3 dagar i veckan ungefär!

9 februari

Hejsan!
Förut var Charlie och jag och handlade så nu har jag haft fullt jobb med att laga mat så vi har lite i frysen att ta upp. Okej gjorde bara en sak till frysen.. Köttgryta, blev super god, så nu har vi några potioner av det. Gjorde också en pasta & kycklingsallad som jag ska ha imorgon och gjorde även så Charlie får lite mat imorgon.
Imorgon åker jag nämligen direkt från skolan till inb´nebandymatchen. Det är nämligen ÖM match mot Mörbylånga imorgon. Bara att hålla tummarna ;)
Har också varit ute och sprungit en runda ikväll, så skönt. Hoppas bara inte jag får träningsvärk imorgon ;)
Nu ska jag strax slänga mig i duschen sen blir det tv:n resten av kvällen. Charlie kommer hem sent, så sover väl troligtvis när han kommer hem.
Ha det bra.
/Matilda
Jag längtar tillbaka
min andra halva ♥

9 februari

Godmorgon!
Vaknade inte med världens bästa inställning idag. Ville verkligen inte till skolan men masade mig ändå upp och nu sitter jag och vill bara hem. Tror ärligt talat att jag är den mest anti personen mot skolan. Jag gillar det verkligen inte.
Hur som helst så är det en lååång skoldag framför mig. Slutar inte förens tio över fyra idag.... blää.
Sen ska jag hem och intye göra något alls, fixa lite mat sen kanske ut och springa en sväng om jag har lust med det! Charlie tränar hela kvällen typ..
Ha en bra dag!

matchdag 8 februari

Hej alla glada.
Kom nyss hem från skolan, har varit en lugn dag med endast två lektioner. Så härliga tisdagar jag har nu framöver ;) + att jag är ledig varenda tisdagskväll från träningar osv. Underbart!
Nu när jag kom hem ringde jag och kollade hur det hade gått med mitt CV på Kvantum och det verkade som det gått bra ;) Om två veckor ska jag dit och jobba min första dag och sen nästa vecka ska jag troligtvis dit och testa kläder och ta kort ;) jag får verkligen fjärillar i magen (a) hihi men så himla roligt :D:D:D
Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på musik, ska strax börja med maten så den är klar när Charlie kommer hem. Sen ska jag ta bussen över till mamma & pappa för ikväll är det match mot Kalmar IBK, ska bli mycket kul ;) jag är laddad för match nu!
Nu ska jag lägga in lite tvätt i maskinen sen blir det mat ;)
Ha en bra kväll allihopa!
/Matilda :*
idag fyller morfar år också :)

shopping

Bikiniöverdel /Lindex 129:-              BH / Lindex 50:-

Bikiniunderdel / Lindex  99:- jeansleggings / H&M 99:-

+ en jätte söt BH från H&M för endast 50:-

har varit och shoppat lite  idag med Lizette & Millan. Det mesta hittade jag faktiskt på rean! Så jag tyckte jag gjorde några riktiga kap som fick följa med mig hem! Hittade en jätte söt bikini till resan också :)
Nu ikväll har jag varit med Millan, Manda & Lizette. Vi har bakat och ätit det såklart sen har vi kollat på tv och haft det trevligt :)
Imorgon är det skola igen och sen är det match mot Kalmar IBK, jag är taggad inför alla matcherna vi har denna veckan.
Tisdag: Seriematch mot Kalmar IBK
Torsdag: ÖM match mot Mörbylånga
Söndag: Seriematch mot Svala
Fullspäckad vecka med innebandy somsagt, men det tycker jag bara är kul :)
Sovgott allihopa!
/Matilda

7 februari

Hej!
Vilken helög det har varit har varit full fart i stortsätt hela tiden.
I fredags så åkte Lizette och jag in till stan till Malin och förfestade med massa tjejer och sen drog vi vidare ut till Norrliden och festade. Var riktigt roligt. Sen åkte vi hem och sov.
På lördagen ringde klockan runt halv 11 och då skulle vi upp till bygdegården och förbereda inför herr och damlagets maskeradfest. Det blev en lyckad kväll.
Igår var det upp tidigt igen för att städa i lokalen och efter det gjorde jag absolut inget alls. Charlie kom hit senare på eftermiddagen så då blev det mys som aldrig förr. Har i stortsätt varit ifrån varandra hela veckan eftersom jag sovit här hos mamma och pappa sen i onsdags! Men i eftermiddag ska jag åka över till färjestaden igen och bo där i några dagar iaf ;) Annars ska jag inte göra speciellt mycket idag, vi är lediga från skolan och träningen är inställd eftersom vi har 3 matcher denna veckan och en av dem är imorgon :) Ha en bra dag allihopa.
/Matilda :*


.....

JAG HATAR MULTIMEDIA... Vill bara hem nu.
+ att vi skulle fixa lite med ljudet förut på lunchen, och allr var inte sparat!
Håkan kommer bli galen :@

3 februari

Hej alla glada.
Sitter i skolan och har graf. Vill hem hem hem, för i eftermiddag kommer nämligen farmor med kroppkakor till alla oss barn i alby ;) Imorse åkte mamma & pappa iväg på deras tripp upp till Kiruna, så nu har vi hand om huset & lillebrorsan över helgen. Jag ska väl i stortsätt vara hemma där hela helgen nu.
Ikväll är det träning så då stannar jag kvar inatt.
Imorgon ska jag antingen in till stan eller vara hemma hos Jonis, har inte bestämt mig än!!!!!!!!!
På lördag ska jag upp hyffsat tidigt för att göra iordning i byggdegården inför lördagskvällens festligheter och då blir det troligtvis så att jag stannar där till söndag också. :)
Sen börjar en ny jobbig vecka...
jag är hur trött som helst nu om dagarna. Igår var det ju ingen jobbig skoldag direkt. Hade idrottsdag så Lizette och jag dansade Salsa. Började vid 8 och slutade 9.40 och efter det fick vi åka hem. Sov några timmar, var helt död efter kvällen innan då jag och Charlie låg på soffan halva natten och kollade på film.

/Matilda :*

RSS 2.0