school

Heej!
Nu är vi inflyttade men det är ännu inte klart, är ganska mycket saker runt omkring.
Kan dock inte lägga in några bilder än för sladden är hemma så får vänta ett tag, men jag har tagit lite bilder iaf :)
Idag fick vi sluta tidigare, så skönt så. Skulle slutat vid halv fem egentligen men fick sluta 15.20 ist ;)
Nu ska jag göra läxan sen blir det mat :)
/Matilda

Idag är det dags

Hej!

Har varit mycket annat nu, och har därför inte hunnit blogga. Men idag är det iaf dags, och jag är nervööös...
Igår var vi på ikea och köpte lite köksredskap och en tv-bänk så nu har vi väl det mesta.  Sen igårkväll var vi hos Charlies bror och spelade spel och åt massa gott och efter det åkte jag hem och sov min sista natt hemma, (innan jag flyttar) men kommer självklart sova hemma fortfarande ibland.
Juste igår skrev jag på kontraktet också för lägenheten :))

Natten har varit den jobbigaste på länge tror jag. Vaknade strax innan 4 och kunde verkligen inte somna igen, låg och tänkte på allt möjligt och kunde inte släppa det. Så efter ett tag slog jag på tvn men insåg ganska fort att jag inte kunde kolla längre när det kom ett avskuret finger i bild, och alla filmer som gick var ungefär likadana. Så ist tog jag en bok och började läsa, och efter ca 1,5timme så somnade ag igen.
Kan knappt röra mig idag efter rugbyträningen igår. Sån jäkla träningsvärk och ont precis överallt.  Har också fått ont halsen.. Känns som jag börjar bli sjuk.
Nehe nu ska jag göra mig iordning för snart ska jag ner och fixa min suprice för Charlie :)
Ha en bra dag allihopa.

/Matilda


Ska försöka att inte glömma kameran idag,
 då kanske det blir några bilder från flytten här sen


NAILS

Hej!

Skolan idag igen.. gjorde i stortsätt inget alls. Hade en lektion på morgonen, webbdesign. Verkar vara ganska kul faktiskt, läraren verkar bra också så vi ska nog inte klaga.
Vid elva gick jag och Lizette ifrån för att fixa våra naglar. Gör faktiskt lite ont på vissa n efter men det går nog över :) Efter det var det slut i skolan så då gick vi och åt på Subway, ingen hitt tycker jag inte direkt.
Sen gick vi ner mot stan oc kollade lite, köpte en tröja & en väska (äntligen) har velat ha en ny länge nu och nu har jag det!!
Nu är Carro & Stefan här så nu är det en paj som just komit ut från ugnen som väntar på att bli uppäten ;)
Ha det bra!
/Matilda


24 Augusti ♥

Hej.

Idag drog skolan igång igen, kändes inte som man hade haft sommarlov när man var tillbaka, kändes som jag gick i korridorena igår... Men iaf, vi fick ett värdelöst schema, går till halv fem nästan alla dagar! Vi får vara lyckliga om vi slutar tjugo i fyra..  Den värsta läraren som finns ska vi ha i multimediakunskap.. jag vill hellre dö!
Aja men det är ju bara ett år!

Häromdan var jag inne i stan med mammsen & pappsen och då blev et en sväng runt IKEA så blev lite saker inhandlat:



Blev nöjd med allt, och allt kommer nog komma till användning också :) Lampan är jag nog mest nöjd med, har kostat 199:- och var nersatt till 75:- som hittat! Var inget fel på de heller så det är nog bara att den varit ett visningsexemplar skulle jag tro.

För övrigt så har jag och min älskade Charlie 1 år tillsammans idag, känns som det var igår den stora dagen var :) Min stora kärlek! ♥ Det firar vi med att gå på bio ikväll och äta gott :)
Ha en bra kväll!
/Matilda

 

 

 

 

 

 


hemma med tusentals myggbett!!

Hej!

Nu är jag hemma och alla benen i behåll. Har haft det mycket bra men det har varit lite jobbigt att paddla i ström, men för det mesta var vi på stilla och fridfullt vatten. Väldigt mysigt faktiskt :)
Dock blev kameran kvar i bilen och den hade vi inte förns dagen efter så har inga bilder på själva paddlingen, bara när vi kom i land :) Så jag bjuder på  lite bilder.


lillebror

bus med lillebror

såhär bodde vi! 
 

Nu idag är jag barnvakt åt mina småkusiner från Falkenberg som är här på besök. Så då har Jag och Lizette fått i uppgift att vara barnvakt medan Stefan och Anette är på bröllop. Så vi har varit barnvakt nu i några timmar och ska var det hela kvällen :) Så mysigt så!
Ha det bra, Kram Matilda



Frida

Anna


ut på djupt vatteen today!

Hejsan!

Hela natten har jag drömt om vad som saknas och vad jag inte klarar mig utan sen när jag flyttar, var så virrigt hela drömmen men det jag kommer igåg var en stekspade?? Varför vara nervös för en stekspade!?
Nu ska jag inte tänka mer på det för nu i eftermiddag åker jag med familjen och mina vänners familj på ett litet äventyr. Vi ska nämligen åka och paddla och bo i tält över natten, det ska bli spännande.
Så nu idag blir det inga fler inlägg och imorgon kommer vi nog hem ganska sent så får se om det blir något imorgonkväll :)
Ha det bra, för det ska vi ha!

Kram Matilda




Mitt första inlägg!!

Hej!

Har nu bestämt mig för att göra en ny blogg (vet ännu inte hur det blir med den gamla) för att skriva lite mer om vad som händer runt om mig just nu.
För om lite mindre än två veckor flyttar jag ihop tillsammans med min pojkvän. Går många tankar i huvudet men självklart ska det bli jätte roligt och mysigt framförallt.
Ska bli hur kul som helst att få inreda sitt eget hem (2rum+kök&badrum) och inte bara sitt egna sovrum.
Jag hoppas att jag kommer orka och ha tid med att uppdatera mig så mycket som möjligt under tiden vi flyttar och även bjuda på lite bilder undertiden och se hur det skapas en liten lya (:

Jag kommer förstås inte bara skriva om det utan också om min fritid vad jag gör och om skolan osv. Men först och främst kommer det bli hur det är och bo hemifrån hur det är att vara ifrån familjen som man träffar annars i stortsätt varje dag. Men samtidigt får vara nära sin stora kärlek oftare.

Jag kan också säga att idag började jag montera en låda och lagt ner lite grejer som jag ska ha med mig, men man ser fortfarande botten så det är mycket kvar. Har också börjat att rensa i min gaderob så att det ska bli lättare att packa ner sen.
Jag kommer inte ta med så mycket från mitt rum mer än kläderna och lite småsaker (kanske min byrå). Jag vill fortfarande kunna åka hem och sova och vara "hemma" :)

Hoppas någon kommer läsa bloggen (:

Kram Matilda


fin skiss från paint över lägenheten!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0