31 oktober - jobbat

Hejhej.
Kom hem för en stund sen, har jobbat hela dagen.
Igår var det också jobb, 12-18 och sen hem fort och fixa sig för årsfesten, som blev lyckad. Sovit hos mamma och pappa inatt, och sen åkte vi med Charlie till jobbet idag. Går faktiskt väldigt bra tycker jag, roligt är det också.
Men nu är jag hemma och sitter i soffan, snart kommer Carro & Stefan hit och hälsar på, ska bli roligt att se dom igen :)
Imorgon är det träning inne i stan 08.00 så upp vanlig tid ungefär sen efter de ska jag hem och vila en liten stund och sen iväg till jobbet vid 13. Så skönt att ha jobb nu om dagarna, känner att jag behöver det när jag har ganska mycket roliga saker framför mig. Kommer bli underbart alltihopa :)
Ha en bra söndagskväll.
/Matilda:*

29 oktober - skolan-höstlov

Hej igen.
Ni sitter jag i skolan och inte gör speciellt mycket, tror jag är så gott som klar med min bioaffisch nu, finns andra uppgifter att göra men känner att jag inte har bråttom så sitte roch pillar med andra bilder nu..
Känns som det inte är några människor alls i skolan idag, känns inte som en riktig skoldag, kanske det inte är heller eftersom det är lov imorgon!? känns som många redan tagit lov.
Men här sitter jag och ska vara ambitiös..
Ikväll har vi ju somsagt derby match mot Färjestaden. Ska bli roligt.
Men innan de ska jag hem och pusta ut och njuta över av att jag fått höstlov från skolan, nu blir det rugby 7 dagar i veckan en vecka framåt.. Men det blir nog roligt, sista tiden tillsammans med rugbylaget! Men när jag kommer hem ska jag och C laga lite mat, blir lax till middag denna härliga fredag :)

Igår var det ju köning också, haha fasiken vad stagg blev ägda av LARS KAGG, så underbart! :D
Ha en bra fredag allihopa :)
/Matilda:*

29 oktober -

har sovmorgon till ett idag, så skönt med tanke på att det blev en lång kväll/natt igår, var hemma klockan 2.
Nu ska jag springa ner till bussen och in på en lektion, känns onödigt men jag måste ta tag i mig själv nu :)
Ha det bra, hörs kanske senare :)
/Matilda

28 oktober - Lars kagg










2 veckor kvar...... :D

Sitte ri skolan och har en ganska lugn dag. endast tre lektioner, har bara en lååång kvar. Tror dock inte vi går hela tiden ut eftersom B-klassen är på studieresa i stockholm så hoppas vi får sluta tidigare. Då ska jag hem och hämta mina saker sen åker jag över till mamma och pappa innan träningen, ska kolla vad mamma har köpt till mig på Ullared också :) hihi.
efter träningen ska vi direkt in till skolan igen för ikväll ha Kagg köning. Så då ska vi sitta inne i värmen och göra.. ja jag vet egentligen inte vad :) men det blir nog en trevlig kväll tillsammans med Rugbylaget :)
ha det bra.
/Matilda


27 OKTOBER - dagen är....

Jag blir gaaaalen... Skolan tar snart död på mig, finns inget tråkigare just nu. Men nu är det endast två dagar kvar, okej tre typ. Ska försöka få påskrivet av alla lärare på min ledighetslapp innan jag går på lov. Ser verkligen fram emot att åka iväg med C helt ensam och bara vara för oss själva i en hel vecka! Åh vad jag ska njuta.
Idag är det en lång dag inne i stan. Först skolan till 16.10 och vid 17.00 börjar rugbyträningen, blir mycket spring idag. Men sen när jag komme rhem ska jag hoppa in i duschen, värma en kopp te och ta med mig täcket till soffan och kolla på Bonde söker fru och sen ska jag gå och lägga mig. Ska försöka iaf så jag får många timmars sömn.
Kom just på att jag måste skriva en läxa och skicka in till läraren idag också.. kanske skjuter upp det till imorgon. (a)
Nehe nu ska jag fortsätta drömma mig bort på fritidsresors hemsida med alla härliga semester bilder :)
Ha en bra dag!
/Matilda :*



                               


helt underbaaaaaart!


24 oktober - söndag

Hej!
Har varit och tränar imorse och nu sitter jag i soffan ganska pigg ändå men samtidigt väldigt slö. Idag händer det inte så mycket mer, ska bara ta det lugnt och vara med min älskling!!
Ska också sätta upp vår nya mickro som vi fått av svärmor & svärfar idag (: Vi hade Stefans & Carros först men den funkade inte som den skulle, så nu har vi fått en ny :))
Imorgon börjar skolan igen...
Ha en bra söndag allihopa! (:
/Matilda :*

23 oktober .........

Hej!
Hade en jätte mysig kväll igår med Charlie. Vi hade planer att gå på bio och ut och äta, och så blev det också.
Först var vi ute och åt på Kronan jätte mysigt ställe, där bjöds det på tre rätters. Satt där ett tag och hade det mysigt!
Sen fick vi stressa ner till biostaden för att hinna köpa lite gott till bion.
Blev lite försenat så var hemma strax innan tolv tror jag, men hade en jätte mysig och trevlig frdagskväll med mitt hjärta.

Dagen idag har nog börjat på de värsta sättet. Dåligt med sömn och en stor tråkig förlust i matchen.... Något som jag helst bara vill glömma, tror dem andra vill de också..

Ikväll stannar jag här hos mamma & pappa och imorgon ska jag upp tidigt igen för vid åtta då börjar rugbyträningen inne i stan.. Men sen resten av dagen ska jag inte göra något alls. Kanske blir en liten springtur mitt på dagen men annars ska jag bara ta det lugnt och vila mig inför en till helvetsvecka i skolan.... Är så fruktansvärt trött på skiten. Men en vecka kvar sen lov. Bara att hålla ut.
Ha en bra lördagskväll.
/Matilda

20 oktober

Godmorgon!
Sitter i skolan nu och är lite lagom trött. Men jag har fortfarande en lång dag framför mig så hoppas jag piggnar till lite snart.
Först är det skolan till 16.10 sen tänkte jag och Charlie att vi skulle till IKEA eller någon annan möbelbutik och köpa ett soffbord, men eftersom min träning började redan vis 5 idag så blir det uppskjutet. igen....
Så efter skolan stannar jag kvar i stan och sen är det träning från 17-19, men kommer hem hyffsat tidigt idag iaf (: Då ska jag lägga mig tidigt!

Igår när jag kom hem efter träningen hade min älskling städat och gjort det fint, lägenheten bestod också av levande ljus! Jag tror ingen kan ha en bättre pojkvän än vad jag har! 
Ha en bra dag allihopa!
/Matilda


19 oktober

Hej!
Sitter i skolan nu och mina ben är som spaghetti nu. kört intervallträning vid skällby i regn och rusk. Men det var bra träning, lite lagom uppvärmd till kvällens träning nu, eller??
I eftermiddag har jag prov i barnetsutveckling, håller mina tummar och tår för att det kommer gå bra.
Mycket mer har jag inte att säga idag, har sovit hemma hos mamma och pappa inatt, så skönt!
Imorgon ska Charlie & jag betala resen också, så snart är vi påväg :D
Ha en bra dag!
/Matilda


umgicks med lillebror hela dagen igår! ♥


17 okteber - Only the strongest will survive

Hej!
Hemma från rugbylägret nu, dock lite tidigare hemkomst än planerat. Vi åkte hem inatt istället och sov hemma, för att vara lite utvilade till idag, kom i säng vid fyra inatt så blev ganska sent ändå. Men så skönt att få sova i en varm säng efter att ha frysit från 8 igår morse! Var ute från åtta till sju igårkväll, var ute och lekte lekar och gick promenader! Så jag har aldrig njutit så mycket av att ligga i en varm säng som jag gjorde inatt.
Men iaf, lägret var roligt och det var extra roligt att alla gått in så för att klä sig i oktoberoutfitsen på kvällen, alla var fina och kul var det dessutom! :)
idag har jag sovit mycket men åkte sen över till mamma och pappa och har varit på den sidan idag, la mig sen i det nya badkaret och låg och pluggade lite, så skönt och avslappnande!
Men nu är jag hemma i lägenheten igen, trodde att Charlie skulle komma hem snart men nu skulle han inte vara hemma förens klockan elva :( så jag går väl och lägger mig strax så jag är pigg imorgon.
Ha det bra!
/Matilda :*

äntligen har vi fått våra träningsoveraller!


15 oktober - fredagsmys

Gomorron allihopa!
Sitter på ugglan själv i ett litet rum och dricker lite kaffe ur en plast mugg. Vi i gruppen håller på och finputsar på vårt radioprogram, men nu när vi skulle lägga över dom färdiga intevjuerna så märkte vi att hela filerna inte funkar :@ gaaaah, vi tänker inte göra om en tredje gång...
Men iaf, igårkväll var vi hos Carro och Livia en runda innan vi skulle tåga bort mot staggs köning. Och gud vilken söt liten tjej dom har skapat :) Jag är så avundsjuk!
Var hemma runt halv elva igår kväll tror jag, då var det skönt att krypa ner i en varm säng brevid min pojk (:

Idag var det absolut inte lika lätt att komma upp, men jag gjorde det efter ganska många snoozningar och jag hann med bussen också.
Ikväll ska jag absolut inte göra något alls, först äta lite god mat hemma med min älskling sen ska vi bara ligga på soffan hela kvällen och gotta oss, och på lördag ska jag upp tidigt igen.. dags för Rugbyläger, kommer nog bli roligt! Och det viktigaste av allt det man inte får glömma är ju utklädningskläderna till kvällens festligheter ;) hehe.
Ha en bra fredag!
/Matilda :*


14 oktober - gammalt roligt :)

Kikade in på Lindas Facebook och kollade gamla bilder :) Så mysiga! ♥


Lizette Linda Matilda

haha turister i göteborg :)
Linda Lizette Matilda

Vicke
"Kom ner och öppna då..!

Vicke Matilda Lizette
Glassigt

Knubbis Jonis :)

Var ofta inne hos grannen och städade (:


14 oktober

Hallå!
Första dagen denna veckan som jag kom upp i tid (Y) Bara två dagar kvar av denna veckan och jag hade tänkt klara mig igenom båda två. Sen i helgen blir det håll igång hela helgen. Då är det nämligen dags för Rugbylägret, samling tidigt på lördag och sen har vi kul och har typ maskerad hela kvällen, kommer nog bli bra tror jag (:

Igår efterskolan stannade laget kvar och kollade på förra årets rugbymatch på kåren och sen runt halv åtta åkte vi ut till barkestorp och tränade. Sen hem och sova!

Nu idag är det träningsfritt från rugbyn (egentligen inte) men istället är det innebandy och efter det ska vi in till stan på Staggs köning och busa/visa upp oss? Ja vi ska dit iaf! Så denna kvällen blir väl ungefär lika lång som igår om inte ännu längre..
Ha en bra dag!
/Matilda

Grattis till min vän Linnea som äntligen fyller 17 år idag :)


11 oktober - ensamma på en ö

Hej!
Varit inne i stan nu idag efter skolan och skulle köpa en dräkt till lördag, och jag hittade en, men när jag kommer hem och ska testa den så är den så kort så jag visar hela rumpan (YYY) måste alltså in i veckan igen...
Något possitivt - Nu har vi äntligen bestämt oss vart vi ska åka, blev inget mindre än Kap Verde. Så nu har jag en underbar resa att se fram emot tillsammans med min favorit ♥
Ikväll är det möte+träning sen hem och sova tidigt. Har så fruktansvärt svårt att komma upp på morgonen.
Ha en bra kväll.
/Matilda


10 oktober - svävar i luften

Hejhej!
Sitter hemma hos mamma och pappa och har just varit uppe i luften med pappa, åkte med upp till borgholm och flög hem hit och landade, sen blev det en kö lista för alla ville åka :)
Men imorse ringde klockan
6.45 då var det dags att göra sig klar för rugbyträningen. Var hemma runt elva.

Har bott här hemma hela helgen nu, så skönt. Inatt kom även Charlie hit och sov. Men ikväll åker vi hem till våran lya igen. Men först blir det troligtvis lite mys med kusinerna från västkusten :)
Sen ikväll ska jag iväg på något spännande!
Nehe nu ska jag kolla om det snart är mat, det luktar iaf ! Gott med mammas mat idag.
Ha en bra dag allihopa.
/Matilda

8 Oktober - hem

Heej!
Sitter i skolan och har ljud i 3.5h, men snart ska vi sluta tror jag.
Sen efter idag tar jag bussen direkt hem till mamma & pappa och ska vara där över natten, har nämligen blivit utslängd från lägenheten ikväll.. Kanske inte riktigt utslängd :)
Men imorgon är det iaf match hemma mot Oskarshamn och dom ska vi f*n ta. Ska bli vinst nu.
Sen blir det nog en fortsatt lugn dag, ska väl hålla mig där hemma hos mamma & pappa iaf!
Sen på söndag blir det tidig träning inne i stan.

Ikväll kanske det blir innebanmdy i sporthallen också. Herrarna spelar seriematch :)
Ha en bra dag!
/Matilda :*

7 oktober

Hej!
Sitter i skolan och är väldigt trött idag. Blir för sena kvällar nu för tiden vilket gör att jag inte kommer upp på morgonen. Har försovit mit två dagar i rad nu.
Ikväll är det innabandy träning, men fårse hur det blir med det... :/ Kan inte riktigt bestämma än hur jag ska göra, men det löser sig nog under dagen.
Ikväll eller imorgon ska vi nog boka semester också, ska bli underbart :)
Nehe nu ska jag ha multimedia, suger och efter det har vi ljud i ca tre timmar, bläää! Lång och tråkig dag idag (vilket alla dagar är nu förtiden).
Ha en bra dag :)
/Matilda


5 oktober - en varm vinter!?

:*

5 oktober

Hej!
Veckan har börjat väldigt lugnt. Var hemma igår, är förkyld och helt slut efter en helg med så mycket jobb!
Charlie var inte heller så pigg igår, så vi var och hyrde film och låg på soffan hela dagen, så skönt!
Idag är jag hemma igen, bara ta det lugnt och vilar upp mig lite.
Nehe inget mer intressant att skriva idag.
Ha en bra dag!
/Matilda

2 Oktober - skördefesthelg

Hej!
Mina ben är helt förlamade och jag vill helst inte röra på mig. Igår blev det jobb i tolv timmar och stog upp i stortsätt hela tiden, och idag har jag jobbat i åtta timmar och de mår mina benoch fötter inte bättre av. Och inte nog med det, imorgon blir det jobb också, men förmodligen lite lugnare än dessa två dagar. Oj vad vi har jobbat och slitit. Men det har varit väldig roligt och fruktansvärt mysigt framåt kvällarna :)
Nu ikväll blir det bara att ta det lugnt, lägga mig på soffan nu och jag komer troligtvis somna ganska så snart.
Efter jobbet imorgon blir det match nere i Mörbylånga, Seriepremiären :D Jag är så sjukt taggad, men känner att jag måste sova tidigt ikväll för att jag ska orka...
Nehe, inte mer gnäll från mig nu!
Jag är fortfarande kvar hemma hos mamma & pappa inatt!
Ha en bra lördagskväll!
/Matilda :*

RSS 2.0