30 september sömntuta

Hej!
Världens tröttaste människa vaknade just upp. Fick lov och känna om jag hade kläder på mig ifall jag sovit så länge eller om det faktiskt var natt. Men jag hade faktiskt sovit och känner mig som väldens lataste. Charlie och jag gick och vilade lite efter maten men han åkte på träning för två timmar sen och jag har sovit sen dess !? Kunde lika gärna lägga mig nu och sova tills imorgon, vilket skulle vara väldigt skönt eftersom jag har en tuff helg framför mig.
NU ikväll blir det bara mys i soffan och kanske äta något gott, blir dock ingen mat utan vi blev så mätta efter maten förut så vi bestämde oss för att bara äta något litet smarrigt.
Kanske ska ta cykeln ner till konsum och se om jag hittar något som pojken tycker om :)
Så blir det nog :) Ha en bra kväll!
/Matilda :*

30 september - myskväll med hjärtat

Godmorgon!
Sitter fortfarande på min första lektion och den är inte slut än. Men klar är jag minsann, sitter och segar lite nu för att inte behöva göra en jäkla skiss på kaggs tröjor..
Men hursomhelst så är dagen låååång och seg, har endast tre lektioner och två av dom återstår. Men ikväll ska jag bara ta det lugnt och kanske göra lite god mat till min älskling kommer hem, får ta och mysa lite extra framför tvn ikväll för sen träffas vi inte på hela helgen.
Fredag: Skolan och sen direkt till jobbat för att jobba en lång bit in på natten
Lördag: Jobb hela dagen
Söndag: Jobb & sen match.
Vad gör man inte för denna årliga skördefest, jobbar såklart!
Men sen på söndag så åker Charlie iväg och kommer hem sent så då blir det ensamt då också. Så ikväll ska vi bara ha det mysigt!
Något som jag tycker om är att jag ska sova hos "hemma" hos mamma och pappa heeela helgen, hehe de tycker jag om :)
Men jag skulle tro att på söndag kväll kommer jag vara helt slut efter en hel helg med massa timmars jobb och sen match också... herregud hur ska man orka med allt detta. Missar dessutom träningslägret med rugbyn som är hela helgen, skulle kanske åka in på lördag kväll en liten sväng men eftersom det är jobb tidigt på söndag igen så blir det inte så.
Ha en bra dag allihopa! :)
/Matilda:*



29 september - bakdag med Frida

Hejhej!
Sitter här ensam i vår lilla lya, jag och en godispåse brevid!
Har just kommit hem från teamsportia, hittade lite smått och gott :) En tröja, byxor & en linda till klubban. Hittade också ett par skor, men ska ner i helgen och testa dom för de fanns inte i min storlek hemma. Så i helgen blir det troligtvis ett par skor också (det måste bli).
Annars har dagen varit bra, skolan och sen hem och fixa lite sen fick jag besök av Frida som kom och bakade lite med mig, blev några smarriga chokladmuffins och en smarrig kladdkaka, så bjöd hit svärmor & svärfar på lite fika innan vi skulle iväg på klubbkvällen.
Nu sitter jag själv, kanske blir tvn en stund eller går jag och lägger mig, sen kommer väl pojkvännen och gör mig sällskap lite senare!
Sovgott allihopa.
/Matilda :*
sötis Frida :)

29 september - skolan

Nehe nu är det dags att åka in till skolan!
Ikväll är det klubbkväll!
Hörs senare :)

27 september -

Ruggit, kallt och blåsigt!
Vill helst hålla mig inomhus hela kvällen.

Sitter hemma hos mamma & pappa nu, har fått mycket gjort idag. Tjänade ihop en slant förut idag, då jag städade i grannhuset efter pappas jobb där. För i slutet av veckan blir det nämligen nya hyresgäster där, och självklart ska dom ha det fint då :) Har damsugat, dammat, tvättat golv och även tvättat taken som såg förjäkliga ut! Men nu är dom fina minsann :)
Har också fått alla läxorna klara, så skönt att ha det gjort och är själv glad över att jag gjorde dom!
Har också varit ute och sällskapat min lillebror, kört lite traktor med lillpojken och haft det roligt :)
Snart bär de ut i kyla igen, ska upp till sporthallen och träna lite innebandy, fårse hur det går med min benhinna idag, är olika från dag till dag tycker jag. Men idag har jag haft ont när jag gått också.. Men jag ska nog inte klaga.. Lizette kan ju inte gå över huvudtaget så det är lika bra jag är tyst (:
Efter träningen ska jag åka över till Färjestaden igen till mitt hjärtegull. Skulle vilja vara kvar här, men har sovmorgon imorgon som jag vill ta vara på, så så blir det inte.
Ha en bra kväll allihopa!
/Matilda :*




Gamla bilder grån Göteborg 09 (:


27 september - ledig från skolan

Hej!
Precis klivit upp ur sängen ungefär, så skönt med kpt dag idag! Men blir att plugga lite ändå, och sen ska jag åka hem till mamma och pappa och jobba lite så jag tjänar ihop en liten slant idag :)
Senare ikväll blir det innebandyträning, och sen hem till min älskling igen!
I helgen var det träningstunering mot Borgholm & Färjestaden, de slutade men en vinst och en förlust, så vi ska vara nöjda.
Nu denna helgen som kommer har vi seriepremiär mot Mörbylånga, jag är redan taggad inför matchen :P
Nehe nu ska jag ta tag i plugget så jag kan åla över snart!
Ha en bra dag.
/Matilda :*

23 september - träningsflitig

Godmorgon!
Sitter i skolan och har en tre timmars lektion i graf just nu, men det börjar gå mot sitt slut nu. Trött på att sitta vid datorn nu, hungrig är jag också!
Igår eftermiddag åkte vi hem till svärmor & svärfar och åt mat, gott och trevligt :)
Sen var det dags för träning och det var riktigt kul, eftersom vi inte var så många lekte vi lite lekar ibland. Men det blev lite rugby och styrka också :) Så det var kul. Blir ingen träning för mig och Lizette på lördag heller för då är det träniingsmatcher i innebandyn, men på söndag är vi redo igen :)
När vi kom hem igår var det mörkt överallt för strömavbrottet på ön, så tände massa ljus och hade det mysigt. Först ville jag hem till mamma och pappa för jag tycker det är lite otäckt, men med världens bästa sällskap så fixar man allt (:

Ikväll är det innebandyträning igen sen blir det bara slapp. (:
Ha en bra kväll
/Matilda :*


graflektionens!


22 september - i skolan

Godmorgon!
Sitter i skolan nu och gäspar.. Träningen igår var väldigt tuff, jag körde styrka hela passet inne i hallen så jag var verkligen helt slut körd. Men det är såklart alltid skönt efteråt. Väldigt förvånad över att jag inte har någon träningsvärk alls idag. bara magen som skakar när jag spänner den :p men annars är jag fri från träningsvärken (första gången).
Ikväll blir det träning igen och sen är vi lediga några dagar :)

Nu ska jag fortsätta jobba med min företagspresentation, och i eftermiddag när jag kommer hem ska vi äta min smarriga köttfärssås :)
Ha en bra dag
/Matilda :*

21 september - tråkkväll

Hejsan!
Sitter i soffan och har verkligen ingen lust att åka in till stan om en timme för att träna i två timmar. Skulle hellre sitta kvar här till min älskling kommer hem och bara mysa hela kvällen.
Men så blir det inte... ska väl strax byta om till träningskläderna för att köra ängörundan ett varv och sedan blir det en hård rugbyträning.
Längtar redan tills man kommer hem vid elva så man kan hoppar in i duschen och sedan krypa ner i sängen brevid min prins!
Ha en bra kväll allihopa. Jag ser inte fram emot min!!
/Matilda

20 september -

Hej!
Sitter i skolan och har just skrivit klart terminens första prov. Hade inga böcker hemma över helgen så har inte kunnat plugga men det gick bra ändå tror jag.

Igår efter rugbyträningen åkte jag hem till mamma & pappa och senare åkte vi och kollade på Jonis när han spelade fotbollsmatch i Berga. Sen hem och fixa och käka lite och sen runt 7 började Charlie med disken och jag gjorde lite köttfärssås som vi frös in. Grymt god blev den ;)
Sen la vi oss på soffan och kollade lite på valet men jag orkade inte vara vaken så jag somnade innan resultatet.

Ikväll blir det nog lugnt fårse om jag ska träna eller inte.. har ont i mina ben och får ont i min axel så kanske ska ta det lugnt i såfall! Har inte bestämt än hur jag gör.
Ha en bra kväll.
/Matilda


19 september - träning

HejHej!
Uppe tidigt idag också... dags för rugbyträning igen, har redan ont i alla delar av kroppen men det ska jag försöka träna bort nu idag.
Senare i eftermiddag åker jag nog hem till mamma och pappa och slappar lite! Får se hur det blir. MEn resten av dagen är inte planerad alls, så det är skönt.
Igårkväll låg vi bara här hemma på soffan och kollade på tv. Va hos mamma och pappa på dagen och åt kroppkakor, mums! hehe.
Ha en bra dag allihopa.
/Matilda :*

17 september - panodil

Hej!
Hade en sjukt rolig kväll tillsammans med klasskompisarna hos Felicia igår.
Har legat i sängen och soffan hela dagen idag, orkar inte göra något. Men ska iaf ta hand om disken senare så det blir lite frächt i köket.
Ikväll ska jag spela innebandymatch och sedan får vi besök av Hanna & Nova (:
Imorgon upp tidigt för rugby träning. Är otroligt glad över att det inte är träning idag..
Nu ska jag fortsätta slöa lite och sen kommer min underbara älskling hem snart. Jag har verkligen världens bästa pojkvän ♥
Ha en bra fredagskväll.
/Matilda

16 september - insparken

hej!
Slutade tidigt idag så tog halv ett bussen hem till mamma & pappa och packade ihop lite saker sedan övningskörde jag till färjestaden med mamma, var på köpstan och handlade lite tillsammans med! 
Men nu är jag hemma, har slängt in lite tvätt i tvättmaskinen och städat lite inför ikväll och helgen!
Ikväll blir det en liten förfest här med tjejerna och sedan tar vi bussen in till stan och förfestar med klasskamraterna och sedan blir det vallen! Kommer nog bli en rolig kväll :)
Imorgon är det skolan, blir nog dock en liten sovmorgon efter kvällens festligheter. På kvällen har vi årets första träningsmatch mot Mörbylånga, ska bli grymt kul att spela :) Efter det ska vi hem hit och då kommer Charlies syster & Nova, blir nog att äta något gott då också :)
Ha en bra kväll allihopa.
/Matilda :*

14 september - rugbyyy

HejHej!
Har varit dålig uppdatering men det händer mycket i mitt liv nu som gör mig stressad och trött. Måste verkligen planera dagarna nu dag för dag in i minsta detalj. För nu har jag nämligen kommit med i RUGBYLAGET :D
Hade första träningen idag och det var sjukt kul :) Uppvärmningen var först springa lite och sen fick vi straff för några kom lite sent så då fick vi springa 2 km till.. Men alla klarade det och vi är ett härligt gäng som peppar varandra, så det kommer nog bli bra.
Måndag: innebandyträning
Tisdag: rugbyträning
Onsdag: rugbyträning
Torsdag: innebandyträning/rugbyträning
Fredag: LEDIGT ♥
Lördag: rugbyträning
Söndag: rugbyträning
+ innebandymatcher på helgerna, fullspikat schema två månader framöver men det kommer bli så roligt och vi har ju verkligen något som vi jobbar för.... att SLÅ STAGG!!!
I veckorna vill jag ju också självklart kunna umgås med mina vänner, vara hemma hos familjen och ha lite kvalitetstid tillsammans med Charlie, plugget ska också göra. Så det gäller att lägga upp allt på ett bra sätt, vill också jobba och tjäna lite pengar också, annars funkar det ju inte. Så nu är det bara att hålla ut. Om två månader kommer jag troligtvis ha hur mycket tid som helst :)
Nu sitter jag i soffan och min älskling står i köket och fixar glass & varma jordgubbar. Så nu ska vi mysa lite i soffan och sen gå och lägga oss. :)
Hoppas ni haft en bra dag.
/Matilda

10 september - fin röst

Jag smääääälter.

http://www.youtube.com/watch?v=sxflH6ED7eM




Hur som helst sitter jag i skolan på Ugglan och har ljud nu. Ska göra klart vårt program som vi ska spela upp inne i studion strax, men jag är typ klar så istället sitter jag och lyssnar på sebastian Krantz, så grym röst människan har!
 hihi.
Idag har vi endast två lektioner men går ändå till 16.35 men jag ska åka vid 14.20 för jag ska till vårdcentralen vid 15.15 och ta en spruta :)
Ikväll blir det mys hemma hos mig med Lizette & Sofie.
/Matilda

en jätte rolig lista...

Fulllständigt namn: Matilda Birgitta Maria Nilsson Byman
Ålder: 17
Vart bor du: Färjestaden/Skarpa Alby
Bor tillsammans med: Charlie/Mamma, Pappa, Vicke, Lizette & Jonis
Husdjur: två mysiga vovvisar ♥
Färg på ditt hus: rött
När är du född: 17 maj
Klass: mp09a
Något jobb: knappt.. SÖKER 
När gick du upp i morse: åtta
När ska du sova: direkt efter idol
Duschat idag: ja
Kramat någon idag: nej
Pussat någon idag: ja
Dagens klädsel: mysisbyxor & linne
Dagens smink: puder,mascara, ögonskugga
Dagens sötnos: ?
Hur många har du kysst: i dont know..
Vem kramade du senast: Charlie
Vem saknar du: mamma&pappa
Har du pojk-/flickvän: ja
Vem pratade du med i telefon senast: mamma


FAVORIT:
Film: dirty dancing :)
Mat: kroppkakor
Dryck: sprite
Färg: blått
Tv-serie: O.C & One tree gill :D ♥
Stad: Göteborg
Land: Bahamas
Ämne i skolan: graf
Tv program: andra avenyn.....

SENASTE:
Personen du tänkte på: hahaha, om min dröm jag hade inatt.:p
Personen du pussade: Charlie :)
Gången du grät: en vecka sen?!
Pizzan du åt: kommer inte ihåg
Gången du var i Göteborg: förra året sommaren :(
Gången du var i Stockholm: flera år sen.
Gången du duschade: idag
Gången du sov: alldeles nyss ;)
Personen som såg dig gråta: Charles


ANTNGEN ELLER:
Svart eller vitt: svart
Hund eller katt: hund
Ut och festa eller hemma och mysa: svårt att välja. bropå vart festen är.

Pussas eller kramas: pussas
Har du svart hår eller blondt: blondt
Har du blåa ögon eller bruna: blåa
Choklad eller lakrits: clakrits
Göteborg eller Stockholm: Göteborg
Högerhänt eller vänsterhänt: höger
Coca cola eller fanta: coca cola
Älska eller älskas: älskas
Leva eller dö: leeeeva


VEM:
Vill du kyssa nu: ingen
Träffade du senast: charlie
Hade du senast en msn-konversation med: ingenainng
Spelade du tvspel med senast: Charlie, Björn, Hanna och Jonas
Vill du ta med på en romantisk resa nu: Min pojkvän eller mina vänner ♥

 


9 september - orientering

Hej.
Dagen började med sovmorgon och sen hade vi skolfoto, uuuuusssch. Varför blir man verkligen aldrig nöjd??
Hur som helst så åkte vi sen ut till Svinö/ängö? för att orientera. Jag och Sofie sprang tillsammans och det gick bra tycker jag, förutom att vi missade tre men vi klarade det iallafall :)
Nu är jag hemma och har duschat, slängt in tvätt i maskinen och diskat all disk.  Lizette kom för en stund sen också så nu ska jag sätta mig i soffan med henne och kolla på tv.
Sen ikväll händer det inte så mycket, bara ta det lugnt och göra lite läxor kanske.
Ha en bra kväll, snart är det helg :)
/Matilda

8 september - makaroner

Hej.
Hemma nu, nyklippt och fräsch ;)
Slutade lite tidiagre idag än vanligt, höh. NU är jag iaf hemma, har städat lite och nu är jag igång och lagar lite mat.
Glömsk som man är så glömde jag ju självklart bort det.. Sitter med datorn i köket och mjölken stog på spisen för att kokas, sedan är det något som låter och jag kollar på dörren men sedan hör jag att mjölken rinner över.. gaaah. kastrullen blev bränd i botten så snabbt över med mjölken i en annan kastrull och diska den andra.
Men nu kollar jag till det typ varannan minut :)
Blir stuvade makaroner och stekt falukorv till mig och min sambo idag :) Hoppas han blir glad när maten är klar när han kommer :)
Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt, kanske åka och hälsa på hemma hos mamma & pappa och sen svärmor & svärfar. :)
Men hoppas vi hinner hem till idol så vi kan ha vår myskväll ikväll ist... igår blev jag själv hemma hela kvällen för Charlie gick bort till Björn och kollade på fotbollen. Så jag hoppas det blir mysigt ikväll istället :)
Imorgon i skolan har vi skolfoto och sedan på eftermiddagen har vi orientering ute på ängö, jag och Sofie ska springa tillsammans, då jäklar kan det bara gå bra :) hehe
Ha en mysig kväll allihopa :)
/Matilda



8 september - skolan

Hej.
Nu ska jag strax kila ner till bussen och åka in till skolan.
Slutar vid 16.10 idag, vill krypa ner i min säng redan nu..
Ha en bra dag :)
/Matilda

7 september - myskväll

Hej.
Fick sluta en timme tidigare idag, så skönt och precis när vi kommer ut från tullen står 404:an där, vi hade ungefär samma tur förra veckan ;) hehe.
När jag kom hem diskade jag all våran disk, var överfullt så hade väl egentligen inget val. Men nu är det rent och fint i köket igen :)
När Charlie kom hem tog vi bilen ner till köpstaden och handlade för att fylla upp kylskåpet igen. Men när vi kom hem och packat in så var det nästan lika tomt som innan så vi undrade vad vi egentligen hade köpt!?
Men vi köpte ganska mycket frysvaror så nu är frysen full istället :)
Nu ska vi snart sätta oss i soffan och kolla på idol, fårse om det blir något gott att äta samtidigt också, just nu är vi ganska mätta så vi får se hur sugna vi är när det börjar :)
Ha en bra kväll.
/Matilda

7 september - storhandla

Hej!
Sitter i skolan och slipar på min illustration av elvis pressly, ligger lite efter så tar igen nu, men det går inget vidare..
Idag hade vi sovmorgon och när jag vaknade kände jag att jag har sovit väldigt skönt inatt. Så när jag vaknade längtade jag redan tills ikväll så jag får krypa ner i sängen igen :)
Men innan det så ska jag klara av en skoldag, sen måste Charlie och jag iväg och handla för nu är det tomt i kylen. Skulle vilja vara hemma hos mamma och pappa för där finns det alltid mat i kylen, känns lite mer bebott då också :) Men ikväll ska vi iaf handla mat för tredje gången tillsammans. Sen får vi se om vi kanske åker hem till svärmor & svärfar och hämtar Charlies byrå i stugan.
Nu får det inte stå kartonger och påsar med kläder i sovrummet längre. Nu ska det strax se ut som ett riktigt hem. :)
Nu ska jag försöka bli klar med min illustration :)
Ha en bra dag så kanske det kommer något inlägg ikväll!
/Matilda


min lilla wilma ♥♥♥


6 september - innebandyträning

Hej!
Sitter nyduschad och fräsch i soffan nu efter en rolig och behövlig innebandyträning. Första riktiga träningen idag, så kul att komma igång nu, och det var väl på tiden för snart drar träningsmatcherna igång.
Snart kommer nog Charlie hem också efter sin träning. Då ska vi gå och lägga oss sen ska jag sova länge imorgon, okej till åtta är väl inte speciellt tidigt men det blir lite sovmorgon iaf. Sen blir det nog en ganska slapp dag i skolan.
Idrott, arbetsmiljö&säkerhet och sist barnets utveckling. Kanon dag blir det nog.
Nu ska jag fortsätta kolla på tvn sen ska jag strax lägga mig.
Ha det bra :)
/Matilda

5 september

Hej!
Kom hem från jobbet för en stund sen och har ätit tacos nu precis.
Kvällen igår blev lyckad, massa tjejer, kräftor och så alkohol ;) Men var hemma ganska tidigt, ganska skönt med tanke på att jag skulle upp vid åtta idag, dock låg jag kvar i sängen till tjugo över tor jag, ville inte gå upp ut min sköna säng :)
Ikväll ska jag över till lägenheten igen, men blir nog kvar här några timmar eftersom Charlie är iväg på innebandy, kan lika gärna vara här med sällskap ä att sitta där själv och glo..
Är så skönt att vara hemma nu också, lillebror är mer kramsjuk än vad han någonsin varit med mig tidigare, så mysigt :)
Imorgon är det skolan igen, blir en liten sovmorgon för mig tror jag!..
Ha en bra kväll :)
/Matilda


jag & syster innan kräftskivan


äntligen bilder...

Heej.
Varit själv i lägenheten sen imorse, varit lite tråkigt faktiskt men jag har gjort något hela tiden.
Andra gången idag som jag fick torka hela badrumsgolvet typ för att tvättmaskinen läcker.... Men nu har jag rensat så nu ska det inte få hända igen:)
Nu ska jag snart åka hem till mitt "riktiga" hem (ja det är fortfarande hemma för mig) ska göra mig iordning för ikvll ska vi till Kristin på kräftskiva med massa tjejer, det blir nog trevligt :)
Fick en lysande ide förut också att ta bilder med datorn ;)
sovrum
tvrum
tvrum (inga gardiner uppe än)
Kommer fler bilder senare från flytten men har ju ännu ingen sladd så det får vänta :)
Nu kom bror så nu ska vi snart åka!
Ha en bra kväll.
/Matilda

2 september

I förrgår hade jag hemlängtan så då sov jag hemma i min egna säng, var så skönt att jag inte ville gå upp när klockan ringde.

Nu sitter jag i skolan och har text, tiden kunde gärna gå lite fortare..  På bussen imorse satt jag ock nickade med huvudet, så trött var jag :)
Ikväll ska jag nog lägga mig tidigt så jag är utvilad imorgon, för i helgen blir det inga sovmorgnar heller...
På lördag ska jag troligtvis upp tidigt för rugbyträningen och på kvällen blir det kräftskiva med tjejerna hos Kristin :) På söndag ska jag jobba så då ringer klockan tidigt då också. Sen är det dags för skolan på måndag igen, helgerna går för fort.

Igår fick vi lite besök av mamma, lizette & Jonis som kom med lite mat till oss, alltid roligt med sällskap och såklart blir man bara glad när man får mat :))
Men ikväll ska vi laga något gott som vi kan äta, var och shoppade igår så nu är kylen full ;)
Ha en bra dag!
/Matilda

RSS 2.0