gott nytt år

Gott Nytt år allihopa :)

Ikväll blir det festligheter för hela slanten. Vi ska börja hemma hos mina bästa vänner med en tre rätters middag! Kommer bli perfekt. Efter det ska vi dra bort till ett härligt gäng brudar och fest till det innan vi ska gå bort till lokalen där det kommer vara galet mycket folk!
Kommer nog bli en bra kväll. Men man ska aldrig ha för stora förhoppningar!!
Men så kommer jag iaf fira det gångna året och fira in det nya som komma skall.

Hänt så otroligt mycket under 2010 och det är saker man kommer komma ihåg i framtiden. Som t.ex all denna snö som vi hade i början av året och som kom i slutet nu.
Jag flyttade hemifrån och ihop med min underbara pojkvän! Haft ett underbart år tillsammans, skrattat och haft roligt tillsammans, gjort massa roligt ihop. Jag älskar dig Charlie



Även denna sommaren har varit helt underbar, med sena kvällar vid stranden med ett härligt gäng och en engångsgrill som står i mitten och aldrig blir varm!!!
Kvällarna vi cyklat till björket samtidigt som vi sjunger och har galet roligt tillsammans, med härliga förfester.
Absolut bland det bästa på hela sommaren.







Spelkvällarna vi hade förra vintern! kanon kul verkligen. Blev långa kvällar & nätter!

Vi fick en ny liten familjemedlem, lilla Wilma♥



Hur som helst så har mitt år varit kanon bra! Men jag hoppas att 2011 blir ännu bättre!
Ha en bra kväll allihopa & ta det lugnt! :)

/Matilda :*


28 december

Hej!
Nu är julen över och det närmar sig till nyår.
Igår klickade jag eller min pojkvän var det, hem en klänning till nyår & en ny bikini till mig som jag hoppas ska passa!
Jag har världens mest underbaraste och snällaste pojkvän ♥
Och alldeles nyss klickade jag hem en till bikini :)
Snart så åker vi och det kommer bli så underbart!
Har jobbat nu måndag tisdag och imorgon också, sen blir det inte mer jobb detta året. Men förhoppningsvis massa 2011 :) Jag är så glad att jag har ett jobb och kan tjäna mina egna pengar nu när jag verkligen behöver det. Så jag ser faktiskt fram emot mycket jobb.
Imorgon innan jag börjar jobba ska jag & Tilli åka in till stan en snabbis innan vi börjar jobba. Ska se om vi hittar något på mellandags rean (:
Ha det bra!
/Matilda

Bildbomb från Jonis födelsedag


frukost på sängen



på vintern bor vi faktiskt väldigt fint



lilla wilma

minstings kusinen Frida & jag

Kommer fler bilder från Jul


25 december - julhelgen som varit

Hej allihopa!
Hoppas julen har varit bra, min har varit bra men den kunde varit bätter! tur jag har en sån underbar pojkvän & hans underbara familj.
Satt nämligen fast hos hans föräldrar heela julafton och tog mig inte hem till min familj för att fira julen tillsammans med dem.
Jag vra hos Charlies föräldrar kvällen innan julafton och firade jul, åt god mat och öppnade julklapparna som låg under granen. Men sen när mamma & pappa satt fast i 3 timmar ville inte dem ge sig ut på dem igensnöade vägarna igen för att hämta mig så vi sköt upp det till dagen efter, men det gick ju inte då heller.
Mådde så dåligt för det för jag ville verkligen hem och fira julen tillsammans med mina familj. Men så blev inte fallet..
Och vi hade inte så mycket att göra i Tävelsrum heller eftersom alla julklapparna öppnade vi kvällen innan. Men tur att Charlie och jag sparade våra presenter till varandra till självaste julafton!
Jag fick en underbar klocka och ett par mysiga innetofflor som jag hade önskat mig :)
Men sen gjorde vi inte så mycket under dagen, vi kollade på tv, film & spelade lite kort.
Skulle egentligen varit hos mormor på dagen och sedan hos farmor & farfar på kvällen, men det blev inget av det...

Idag när jag vaknade höll jag verkligen tummarna för att jag skulle ta mig hem. Vi hade ju hört att det var meterhöga drivor på vägarna. Dock hade jag inte lika stort behov av att komma hem idag, för idag var det ju ändå inte julafton, men jag ville ändå hem och öppna mina presenter och hem till familjen.
men idag löste det sig iaf, jag åkte traktor hem från Charlie till Ullevi & sedan gick det att ta sig fram med bil, men det var svårt på vissa ställen. Men nu är jag iaf hemma! :)
Och när jag kommer in i köket står min underbara mamma & Anette och rullar kroppkakor!
ska bli så gott (:

Öppnade lite presenter förut med, och det bästa var att jag fick en kamera som jag hade önskat mig, kommer användas mycket när jag & Charlie åker till kap Verde om 15 dagar :D

Hoppas ni haft en bra jul, jag hade det jätte mysigt hemma hos svärmor & svärfar trots omständigheterna :)
/Matilda :*

Bilder kommer!



22 december - min lilla kille fyller 8 år

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Jonis födelsedag, hurra hurra hurra!
Den lilla skiten som kom til värden för inte länge sen alls är redan 8 år. Tiden går alldeles för snabbt! han ska ju fortfarande vara den där lilla killen som man kan lyfta och bära och gosa med utan att han säger ifrån.
Men nu när han är 8 år har han ju tyvärr sin egen vilja.
Var uppe och grattade han imorse innan han skulle till skolan, han blev så glad för alla presenterna :)
Har varit i kyrkan idag också och kollade på deras julavslutning.

Idag blir det kalas fram till kvällen. Sen kommer mina småkusiner från falkenberg hem hit och ska bo här fram till jul :) Ska bli så mysigt så.

Vädret är ju underbart, eller det var förut idag (märkte just att solen inte skiner längre). Dock är det väldigt kallt men det ska det ju vara nu såhär intill julen :)
Ha en bra dag allihopa!
/Matilda :*


Grattis till födelsedagsbarnet :)
Imorgon kommer Stefan & Carro hem från Norge också!


21 december - julen närmar sig med stormsteg

Nu är det äntligen jullov!
Var i skolan en kort stund idag för att ha våran traditionella frågesport i klassen. Efter att vi ätit gröt var det fritt fram att göra vad som helst för då fick vi jullov!
Jag och syster tog bussen ut till Hansa och fixade med de sista julklapparna och försökte hitta något att ha på oss på julafton, hon hittade något men inte jag.
Nu väntar jag på att mamma ska ringa så ska jag hjälpa henne att handla lite, ska också kolla om jag hittar något här nere på H&M som jag kan ha på mig vid jul. Jag har ån tur att jag får fira jul två dagar detta året. På torsdag ska vi fira jul hemma hos Charlies föräldrar och på Fredag på julafton ska jag vara med släkten. Jonis sa att det var orättvist att jag fick fira jul en gång mer än han, hehe.
Nu sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, kollat på ung och bortskämd, första programmet jag såg och det verkade faktiskt bra.
Hursomhelst så har jag städat lite här i lägenheten också, måste ju vara fint här vid jul även att vi inte ska vara här något.
Men kusinerna från Falkenberg ville troligtvis komma och titta till hur vi bor, så då kan det ju inte se ut hur som helst heller :)
Nehe nu ska jag börja ta på mig jackan och packa ner det sista i min feta väska. Har packat för 4 nätter hemma hos min kära mor & far! Så kommer troligtvis inte hit fören lördag! Mycket nu innan jul.
Imorgon ska vi bla fira Jonis som fyller 8år imorgon & lilla Frida som fyllde 1 år i helgen :)
Ha det bra!
/Matilda :*

20 december

Hej alla glada.. Sitter i skolan och tråkar sönder, det enda som varit roligt idag var julsändningen som vi just gjorde i studion som i eftermiddag ska sändas över skolan. Denna gång var jag tekniker så satt i kontrollrummet och justerade. Men det bev bra och vi fick ganska exakt 20 minuter ;)
Nu har vi två lektioner kvar. mediekommunikation & engelska.. Och jag ä lite lagom sur på min lärare i mediekommunikationen, i onsdags var jag på resurs under lektionen och skrev prov men inte kunde hon säga till mig innan att vi hade en uppgift som ska vara klar idag, kul att alla sitter och kämpar in i det sista och jag har inte ens börjat! Inte en chans att jag kommer vara hemma från träningen ikväll för att skriva det.
Håller tummarna för att jag hinner göra klart det under lektionen nu.

Efter skolan åker jag hem till mamma & pappa, för ikväll är det träning. Blir en liten avslutning nu inför julen och uppehållet. Så det blir nog roligt ikväll, äta lite pepparkakor & dricka julmust :)

Ha en bra dag allihopa!
/Matilda :*


20 december

Nu är det bara fyra dagar kvar till jul, här är lite av min önskelista.. :)


19 december - klappat & klart

Hejsan.
Min kväll igår var ganska tråkigt men blev genast mycket bättre när min prins kom hem, hade det jätte mysigt resten av kvällen och vi var uppe länge.
Och idag vaknade jag av att han kommer in i sovrummet med frukost till mig, vilken kille jag har (: ♥ Men sen lämnade han mig för han skulle ner till Skåne och spela innebandy så då åkte jag med Vicke & Tilli in till stan och shoppade dem sista julklapparna, och jag hittade vad jag sökte så nu är det klappat och klart ;)
Nu sitter jag och kollar på Filip & Fredrik, ska strax krypa ner i sängen och lägga mig. Imorgon är det dags för skolan igen, kan ju hoppas att alla lärare är så snälla så vi har lite julavslutning på varje lektion :)
För övrigt så är det bara 3 veckor kvar idag till jag och Charlie åker över den Europiska gränsen och säger hej till Kap Verde i Afrika :D kommer bli underbart!
Ha det bra
/Matilda :*

18 december - ....

denna kvällen blev inte alls som jag tänkt mig. Blev ensam för Charlie skulle på julbord... Så vad ska jag göra hela kvällen?? Har grejat lite nu men tiden går ju så sakta så vet inte vad jag ska göra mer. Har inga fler julklappar att slå in och har just grejat klart med mammas ena present, fudgen står ute i snön på trappen på kylning, hoppas ingen granne i huset snor den..
Toppen lördagskväll (y)

18 december - 1år

Hallå.
Sitter i soffan med täcket och kollar på handboll, Sverige spelar semifinal har också lite goda kex som står på bordet. Gick upp ganska tidigt idag för att åka in till stan med familjen och julshoppa lite, fick med mig lite kassar hem idag också. Nu är det bara några som saknas.
Är ledig hela helgen och det är verkligen super skönt. Har verkligen ingenting planerat och jag njuter verkligen av att inte göra något alls.
Charlie är på fotbollscup men kommer väl hem om någon timme. Får se vad vi hittar på ikväll, blir troligtvis ganska lugnt.
Imorgon ska jag med mamma en sväng in till stan igen tror jag, vi kom ju aldrig in på IKEA eftersom dem hade stängt pga att dom inte hade något vatten.. Så vi får väl ta det imorgon då kanske.
Igår på innebandyn gick det inte speciellt bra, men det blev iaf 1 poäng, spelade lika 2-2 men vi var klart bättre än dem över matchen och dem får ett riktigt turmål i sista sekunden i andra halvleken ja bokstavligt sista sekunden..
Men vi fick i alla fall 1 poäng.
Ha en bra lördagskväll allihopa.
/Matilda :*
haft lillebror här på nattbesök inatt ♥


idag fyller kusinen Frida 1år



17 december - derbymatch

Blev fast hemma hos mamma & pappa igår hela dagen eftersom skolbussarna var inställda och även på kvällen var jag fast här, men det var bara mysigt.
Var hos kajsa-Lisa hela dagen och spelade spel, bakade pappakakshus & fudge, en väldigt bra dag.
Idag blev vi hemma cokså, stog att bussen inte skulle gå idag heller men det gjorde den tydligen, men inte blev jag speciellt ledsen för det :)

Snart är det iaf dags för match och jag är super taggad och jätte nervös... Är nämligen en viktig derbymatch som står bakom dörren och väntar. Ikväll ska vi jävlar slå dem.. ;)
Nu ska jag lägga mig en stund i sängen igen och vila så min mage blir kry.
Efter matchen ska jag iaf över till Färjestaden, kanske att lillebror åker med och sover över, sen imorgon ska jag med mamma & pappa till stan och julhandla :)
Ha en bra fredagskväll allihopa.
/Matilda


15 december - snökaos

Hallå!
Sitter i skolan nu och har fått reda på att det är snökaos på lilla Öland, här inne i stan är det så lugnt, bara kallt. Men ska iaf ta en buss hem vid två så man är säker på att man kommer hem, kanske ska försöka ta mig över till mamma & pappa senare.

Fick mediaprovet gjort förut idag också, så nu ska jag väl inte ha så mycket plugg kvar innan jul.
Förövrigt så vill jag verkligen åka till Ullared imorgon men om vädret ska bli sämre är det väl ingen större idé. typiskt...
Ha en bra dag allihopa!
/Matilda

14 december -

godmorgon.
Sitter i skolan och gör absolut inget alls. Borde läsa min engelska bok som är på ca 200 sidor eftersom den ska vara klar till efter lovet, och jag har ingen större lust att läsa på jullovet. Men hur som helst sitter jag istället och glor runt på datorn och gör ingen nytta.
Tur att dagen är ganska slapp. Har Engelska nu sen vid 1 börjar ARL och sen sist är det Barnets utveckling, efter det ska jag nog gå en runda på stan och köpa den nya julklappen till pappa :)

Annars blir det en lugn dag, både Charlie och jag är träningslediga ikväll så får se om vi hittar på något.
Ha en bra dag allihopa.
/Matilda :*


denna lilla tösen fyller 1 år på lördag ♥


13 December - Lucia

Hej.
Sitter i soffan nyduschad och fräsch. Väntar på att Charlie ska komma hem från träningen så vi kan gå och lägga oss. Brukar oftast vänta tills han kommer hem innan jag lägger mig, fråga inte varför!?
Har kollat på Svenska hollywood fruar nu under tiden och nu sitter jag och glor på Pensionärsjävlar.
Jag har också tränat nu ikväll, gick bra men har fått ont i min vad. Så tog det ganska lugnt. Men på fredag då kan fasiken inget hindra mig från att spela match.
Sen i helgen blir det kanske en tripp till kusinerna i Falkenberg, men just nu ser det ganska mörkt ut.
Mamma hade planerat att åka redan på fredag men då har jag & Lizette match och på Lördag har Vicke match och på söndag har Jonis match, så vi har inte fått ihop det där riktigt. Annars åker vi någon annan helg troligtvis.
Imorgon är det en lugn dag i skolan, börjar vid tio och slutar vid halv fyra ungefär. Så det blir nog kanonis. När jag kommer hem ska jag lägga i lite mer färg i håret och sen ska jag plugga hela kvällen.
Ha det bra!
love you ♥

11 December ♥

Grattis på födelsedagen älskade gammelmormor ♥
Jag tänker på dig och saknar dig för varje dag som går.
Önskar du vore här hos oss 




10 december - julshopping

godmorgon solstrålar!
Sitter i skolan nu och har ljud. men eftersom jag ska vara tekniker denna gång i sändningen så ska jag inte göra mycket mer än att leta passande låtar till vår "julsändning" är fruktansvärt ansträngande måste jag säga... Nej ine precis. Skoldagen består iaf av 2 långa lektioner, och efter det ska jag lämna tillbaka pappas julklapp och köpa en annan fast större och bättre +dyrare! Men klar han ska få den bästa! ;) Så det ska fixas och sen ska jag gå en runda på stan med Charlie och kolla om vi hittar några fina julklappar, har några kvar att köpa.
Igårkväll jobbade jag från 16-21, gick bra och vi hade lite att göra iaf.

Ikväll får vi se vad som händer, kanske åker över till mamma & pappa och kollar på idolfinalen, heja Minnah!
Annars blir det en lugn kväll förhoppningsvis.

Imorgon är det match borta mot Fliseryd, inget annat än vinst som gäller, men det ska nog gå bra! Och efter det blir det fest med laget hos Karro, hoppas på en mycket trevlig kväll!
Ha en bra dag!
/Matilda :*


8 december - en mörk en ljus

Hej!
Har varit hemma från skolan idag, har så ont i halsen och lite förkyld, så idag var jag hemma. Har inte gjort mer än att legat på soffan typ, städat och tvättat.
Var och och handlade lite så jag kunde göra lite mat till Charlie kom hem. Blev en mycket smarrig räksoppa :)
Köpte också lite hårfärg så nu är jag lite mörkare på huvudet. Var dock alldeles för feg för att färga hela så gjorde lite slingor, men hela håret blev typ mörkt ändå. Så ska lägga i lite mer nu någon dag så det ser lite bättre ut.
Sen ville Charlie också färga håret och eftersom jag hade ljusfärg kvar så fick han lite i sitt hår också, blev lite slingor där också, syns inte så mycket men det blev bra iaf ;)
Nu ska han snart iväg igen så ska vara själv här yttligare några timmar.. kul. Kolla lite på tv sen ska jag nog lägga mig tidigt. Måste ha så mycket krafter som möjligt imorgon då vi ska vinna innebandytuneringen imorgon i skolan. Jag, Lizette, Becca, Martin, Albin & Fridlund och kokat ihop ett lag, får se hur detta ska gå!
Sen imorgon kväll blir det jobb några timmar, gjorde det igår också ju, var ganska lugnt.
Ha en bra kväll!
/Matilda

7 december -

hemma och ska lägga mig en stund på soffan nu. Har lagat lite mat så det är klart när Charlie kommer hem. Och lite julklappar har blivit inslagna. Hade fler än jag trodde :)
Fick ett sms av mormor i morse " Vad fin du var i tidningen idag Tilda". Jag hade inte sätt det så köpte tidningen nu när jag hoppade av bussen. Och får se samma sak som förra helgen.. "Matilda Nilsson Byman satte två" och även denna gång var det en bild på min tvillingsyster.
Lite komiskt att dem inte ser skillnad. ;)
Nehe nu ska jag vila lite för ikväll ska jag jobba några timmar.
Ha en bra kväll.
/Matilda

5 december - storkok

Hej alla glada!
Min helg har bestått av jobb lördag söndag och igår kväll var mina fina vänner Emilia & Amanda här, vi kollade på tv åt massa gott och spelade spel. Var mysigt!
Idag var det jobb och när jag kom hem åkte jag och Charlie och handlade lite mat. Sen ställde vi oss vid spisen och gjorde storkok. Köttgryta, köttfärssås och ost&skinkpaj, så nu har vi lite att välja på i frysen (y)
Imorgon är det skolan igen, skönt att det snart är lov, det behöver jag.
Denna veckan är ganska fullbokad nu också..
Måndag: Skolan, träning
Tisdag: Skola, jobb
Onsdag:
Torsdag:Skola, jobb
Fredag: ledigt
och helgen blir jobb och innebandy.
Nu ska jag båsta gaddarna och krypa ner brevid min prins!
Godnatt.
/Matilda

4 december - mys jobb mys

Godmorgon!
Matchen igår gick bra till en början men sen tappade vi i slutet.. så blev tyvärr förlust igår.
Sen efter det åkte vi hem och med oss hade vi min lillebror ;) kollade slutet på idol och åt lite gott innan vi skulle gå och sova. Sen var han så envis med att han skulle ligga längst ut och det blev ju faktiskt lite trångt med tre klunsar i sängen. Så rätt som det är hör man bara en duns mitt i natten! Helt plötsligt ligger han på golvet men han är lika fort uppe igen och ligger och sover. Haha han har inget minne av att han har rullat ut över huvudtaget idag :p
haha jag sitter och skrattar för mig själv nu, så jäkla roligt de va! Trodde han skulle bli ledsen eller något men han bara kröp upp i sängen igen och somnade som om inget hade hänt. :)
Gick upp vid nio och käkade frukost och nu sitter dom i köket och spelar bordshockey.
Ska strax börja göra mig iordning för jag börjar jobba vid 12. Blir nog en riktigt rolig helg, jobbar med Lizette och Jill både idag och imorgon ;)
Ikväll får jag besök av några riktigt härliga tjejer :)
Ha en bra dag!
/matilda


vårt nya soffbord på plats


grabbarnagrus


3 december - nattgäst

Hej!
Nu är jag äntligen hemma efter en tråkig och seg dag i skolan.
Sitter och väntar på att Charlie ska komma hem för då ska vi åka över och äta lite hos mamma & pappa och sen är det dags för match.
Efter det åker vi inte hem hit ensamma utan min älskade lillebror ska sova hos oss inatt (: så mysigt.
Imorgon ska jag jobba så då får Charlie vara barnvakt, kommer nog bli bra.
Ha en bra kväll allihopa.
/Matilda


3 december

Vad händer med mitt liv??? Har suttit i skolan sen 8 imorse och har inte gjort en jäkla skit. När vi kom fick man sitta och vänta på att man skulle få köra sitt radioprogram för Håken i 4 minuter, och efter det har jag inte gjort någtot alls, suttit framför denna skärmen och det finns inget att kolla på.
Jag börjar min nästa lektion och då ska jag sitta framför en dator igen i 3 timmar. Vilken underbaaaar dag, not. Har redan ont i mina ögon och huvudet!

Hur somhelst känns inte detta som världens bästa uppladdning inför kvällens match mot Cl.
Men vi ska jäkla ta dom alltså.

Aja bara en timme kvar se till lektionen börjar (y) wihooo.
/Matilda :*


2 december

Godmorgon!
Är i skolan och är väldigt seg idag. känns som någon feber eller något börjar komma.
Sen vet jag inte vad som hänt men det bultar i hela min högerarm, har gjort sen igår och det känns obehagligt.
Hur somhelst så är det en lång dag idag, och efter det ska jag över till mamma och pappa dirket efter skolan sen ska jag träna.

Igår blev det inget lussekattsbak, kom hem för sent och sen orkade vi inte.
Nu ska vi visa upp våra vackra bioaffischer vi gjort.. Sen är det snart mat hoppas jag!
Ha en bra dag!
/Matilda


1 December - lucka 1

hej alla glada!
Så mysigt med 1 December tycker jag :) snön faller lätt mot marken och solen skiner, idag är det en bra dag♥

Sitter i skolan nu och har multimedia, och vi gör absolut inget alls. Har fått en uppgift men så dålig beskrivning så man fattar liksom inte.
Efter denna lektionen är skoldagen slut, eftersom på engelskan har vi redovisningar och vi andra får väl sluta ov vi vill. Så då ska jag hem och packa ihop lite saker sen ska jag över till mamma & pappa idag och sova "hemma" :) Charlie tränar hela kvällen så då kan jag likagärna åka över dit.
Ska försöka göra ett nytt försök med att baka lussekatter tillsammans med Lizette idag också, får se hur det går..

Ikväll eller inom de närmsta dagarna ska jag lägga in lite bilder på våran mysiga lägenhet som nu känns "hel" vi har gardiner i sovrummet och ett soffbord i tv rummet, känns riktigt skönt!
Ha en bra dag allihopa!
/matilda :*


twinsen!


RSS 2.0