31 januari

Hejsan allihopa!
Helgen har varit kanon, jag bestämde mig tillslut för att åka iväg med Björn & Charlie till Mullsjö för att fira deras syster Hanna som fyllde år. Första gången jag och Charlie var där i deras nya hus och det var jätte fint :)
Vi åkte dit efter middagen och vi var uppe runt halv nio och då överraskade vi dem något rejält :) hahah det var roligt :) Och igår söndag var det då kalas och det kom några andra dit också :)
Kom hem till vår lilla lya runt sex tiden igårkväll, då duschade jag och sedan satt vi i soffan och åt glass och varma jordgubbar, mummmis ;)

Nu är jag i skolan och ska snart börja den näst sista lektionen, ska gå tidigare från engelskan sen eftersom jag ska vara hos tandläkaren vid 16, så ska hem en snabbis innan det :)
Ha en bra dag.
/Matilda :*

29 januari

Hejsan.
Så underbart skönt med helg tycker jag. Det blev en lång kväll igår, men det var trevligt. Innebandyn gick väl sådär, blev tyvärr ingen vinst men vi var bra och kämpade på. var så jämt så det var synd att vi inte fick med oss något poäng :(
Nu har Charlie åkt iväg för att spela match och jag sitter och skriver på mitt CV, det är skitsvårt. Man måste ju verkligen ha bra självförtroende för att kunna skriva ett bra CV...

Aja, ska väl strax börja göra mig iordning, för snart ska vi åka till morfar och sen vidare in till stan för att äta middag. Och efter det... ja precis efter det vad händer då?? jag har inte riktigt bestämt mig än om jag ska vara hemma eller om jag ska iväg... Jag hade bestämt mig men vet nu inte vad som hänt. Aja får se till att bestämma mig snart :)
Ha en bra dag allihopa!
/Matilda

28 januari

hallå hallå.
sitter i skolan och ska strax börja sista lektionen nu. På första lektion hade vi prov och efter det gick vi och mixade lite med ljudet så vi kan sluta tidigare nästa torsdag. :)
Ikväll är det kalas för storebror och sen är det match också, DERBY. Jag sitter och laddar nu vid en dator hela eftermiddagen och brevid mig har jag en liten godispåse står som jag hoppas ska ge mig all den energi som behövs för att spöa dem. kanske inte är rätt metod att använda sig av godis, men men.
ha en bra kväll allihopa.
Imorgon ska vi ut och äta med morfar och sen ska jag iväg och kommer hem igen på söndag :)
Så här blir det nog inte så mycket mer uppdatering"
men ha en trevlig helg :)
/Matilda :*


grattis bror!


27 januari

Hallå hallå.
Bion igår var jätte bra. Men ett tag trodde vi inte att vi skulle få se den, vi var nämligen lite försenade och vi hade ju bara reserverat platser. Men som tur var så fanns det fler platser, men vi fick inte dem vi hade bokat.
När jag kom möttes jag av massa tända ljus och en fräch lägenhet och såklart en underbar pojkvän :) Vissa har det bra alltså :)

Nu är jag i skolan och har graf, sitter med någon mobiluppgift och redigerara och fixar så att det ska bli en annons.
Är en ganska lång dag, men vi brukar oftast kunna smita iväg tidigare (a) Idag på ljudet ska vi bli bjudna på tårta också. hihi. Vi hade venissage förra veckan och skulle få cider och saltapinnar, men han hade glömt det så idag skulle han bjuda på tårta istället :) mums.

Ikväll ska jag träna, får se hur mycket jag är med, kände imorse att jag hade ont i halsen igen så får se hur det blir. Har prov imorgon också att plugga på...
Efter träningen ska jag sova hemma hos mamma & pappa för imorgon fyller Vicke 19 (:

Ha en bradag allihopa.
/Matilda :*









26 januari

Här var det ett tag sen jag uppdaterade ja... Har varit mycket nu och har inte tänkt på det så mycket.
Men somsagt så har det hänt ganska mycket, kommer knappt ihåg vad jag gjort om dagarna :)
I helgen var jag och bowlade och åt mat med Charlie hans bror & syster + pea. Var mysigt och roligt med lite bowling :)
Skolan har hållt än ifrån verkliga livet, har inte tränat nu i veckan pga plugg men imorgon är det dags igen för på fredag är det en superviktig match mot Färjestaden som gäller. 
Och på fredag fyller också min storebror 19 år, så då är det kalas ockås :)
lördag ska vi ut och äta  med morfar och massa andra och efter det ska jag kanske ut på äventyr, dock lite hemligt fortfarande, får se hur det blir med det, jag kan inte riktigt bestämma mig :)

Ikväll ska jag umgås med mina vänner, jag Lizette, Millan & Manda ska på bio ikväll, ska bli mysigt! Det är våran julklapp, hehe.

Men jag har somsagt fullt upp, har något varje dag fram nu tills... ja jag vet inte när. Men blir det inget i helgen så har jag iaf något inplanerat varje dag. tandläkaren på söndag bla... :S



Ha en bra kväll allihopa!
/Matilda


20 Januari

Hejsan!
Sitter och väntar på att nästa lektion ska börja, och nästa på schemat är multimedia.
Snart är det äntligen helg, dock är den redan fullbokad. Jag som behöver vila ut... Men får göra det någon annan dag istället :)
Imorgon kväll ska jag åke med mina svärföräldrar på innebandy och kolla när Charlie spelar, kommer nog bli hela kvällen eftersom det är borta match.
Sen på lördag har jag match mot Ariel så det kommer nog bli hela dagen där också, är nämligen en bit att åka.
På söndag ska jag jobba och tjäna ihop lite pengar. Full helg alltså.

Ikväll är det dags för innebandyträning igen, Var en och en halv vecka sen jag tränade sist, fast körde ju iofs ett arobicpass på stranden på semestern, och det var jobbigt vill jag lova ;) sög i både armar och ben.
Kanske blir så att jag stannar hos mamma & pappa ikväll efter träningen och sover där, fårse hur det blir, har inte riktigt bestämt mig än.
Men ha en bra kväll allihopa :)



19 januari

Fybövelen vad trött jag är idag. resan hem gjorde att jag vände på dygnet, efter ca 24 timmars resa och inte många timmarssömn så var vi helt slut igår när vi kom hem. Men man ville inte gå och lägga sig heller. Men idag känner jag att jag skulle iaf kunna lagt mig tidigare igår kväll än jag gjorde. Sitter på första lektionen nu och har ingen lärare. Nödvändigt att åka hit... Sen har jag en lång dag fram till tio över fyra framför mig. Och jag är hungrig och jätte törstig nu men har inga pengar med mig...
Jag är redan trött på skolan och jag har varit här i ca 60 minuter bara.
JAG VILL TILLBAKA. Vad hade jag hemlängtan om????

När jag kommer hem ska kag lägga mig på soffan och inte göra något alls. Okej kanske tvätta lite.. Men annars blir det en lugn dag.
Ha det bra.
/Matilda

home sweet home

Vi lever och vi är hemma igen.
Vi har haft det underbart och njutit av att vara i värmen och att bara vara vi två. Självklart kommer det komma upp bilder här men inte idag och kanske inte imorgon :) men det kommer komma upp några iaf.
Nu är jag hemma hos mamma & pappa och kollar på tv. Imorgon blir det skolan igen... kul. har suttit med en engelska uppgift nu ett tag, det har redan börjat!!
ha en bra kväll så hörs vi imorgon :)
Puss :)

KAP VERDE

Just nu befinner Tilda sig på ön Sal! Hehe, jag är faktiskt bara liiite avis på att hon just nu kanske går nere vid stranden och känner varma vindar och kolla på turkost vatten! Men det är hon värd nu tycker jag ;) Hon skrev ett sms när dom hade kommit fram igårkväll, "Nu ska vi ner och svalka oss i havet eller poolen för det är alldeles för varmt här". Hur skänt låter inte det? ;)
// Lizette
(min blogg HÄR)

8 januari

JAG VILL ÅKA NU!!!

Idag gör jag ingenting, sitter vid datorn och kollar massa bilder och läser massa om resan. Det får mig bara att längta ännu mer. Känner att jag måste hitta på något för annars kommer morgondagen aldrig komma.

Förhoppningsvis kommer morgondagen gå ganska fort eftersom jag ska spela innebandy, och det tar typ hela dagen. Åker lite innan elva och sen direkt efter ska jag åka iväg :D


7 januari - hem till familjen

hejsan.
Gick upp hyffsat tidigt idag när Charlie väckte mig. Vi skulle ju åka in till stan med svärmor & svärfar idag, men jag ångrade mig imorse.. :/ Vill åka hem till mamma & pappa nu istället, och vara där lite innan vi åker iväg i en hel vecka. Känner redan nu hur mycket jag kommer sakna alla. Så jag ska hem och umgås med min lillebror och bara vara hemma idag, ska sova där också är det tänkt.
Men sen måste jag hem hit imorgon igen för jag måste packa det sista, åker också hem för jag måste hämta lite grejer där. Ryggsäck till handbagaget och en stor nessesär bland annat.
Men måste somsagt hem hit imorgon igen och packa ner allt.
Och på söndag då åker vi upp till Stackholm :D men innan det ska jag spela innebandymatch i Oskarshamn. Fick tillslut mamma & pappa att köra upp dit. Annars skulle jag inte kunna vara med, man vet ju aldrig om det blir försenat eller om det händer något på vägen, så dem ska köra upp dit ifall jag skulle behöva åka ifrån tidigare och inte behöver dra med halva laget i en bil.
Så efter matchen hoppar jag av i Kalmar sen så tar jag och Charlie buss upp till Arlanda :)
Kommer bli super :)
Ha en bra dag!
/Matilda :*
världens sötaste lillebror

6 januari

Hej allihopa!
Har varit en lugn och skön dag, har inte gjort speciellt mycket, spelat spel med min lillebror och fixat lite grejer som ska ner i resväskan :)
Ikväll har vi varit på middag hemma hos Eva & Ove, mycket trevligt.
Nu är jag och Charlie i lägenheten igen. Har packat och fixat inför semestern, kom nyss hem från Björn, har varit och lånat ett syklop. :) Ska bli så gutt att snorkla runt i det ljusblå vattnet :)
Imorgon ska jag in till stan en sväng med svärmor & svärfar och på kvällen blir det kanske Paif-cupen en sväng.
Ha det fint.
/matilda

resfeber

Usch fyfasiken vilken natt. Har inte fått många timmars sömn.
Gick och la mig med halsont, huvudvärk & feber.. Och har inte sovit alls bra inatt, varit så stressad och bekymrad inför resan, har legat och drömt om det att vi kommer missa flyger, vet inte vart vi ska och att våra väskor kommer bli stulna.
Usch jag har verkligen resfeber.. Det är bara fem dagar kvar tills vi åker, och det kommer bli så underbart ♥

Idag har jag inte gjort något alls, legat på soffan och i sängen och bara gnällt.. stackars Charlie. Han åkte precis hem till sina föräldrar nu, och jag är kvar hemma hos mamma & pappa. Ikväll ska vi äta kroppkakor med byn, kommer bli super gott, hoppas jag får ner några!

Ha en bra kväll allihopa!
/Matilda :*


3 januari - storstädar

Hejsan!
Igår var det klubbmästerskap med SSG och det var kanon kul. För vårt lag gick det väl sådär, vi kom inte sist iaf men vi kom inte först heller :)
Igårkväll var jag med mina kära vänner Frida & Jenny, vi snackade och hade det mysigt och åt natchos, det var en riktig hitt :) SÅ var hemma runt 1 inatt tror jag.
Idag så är jag ledig, så underbart att vara ledig en måndag. Och eftersom inte Charlie kan jobba så är han hemma idag också, han haltar runt. Vi håller på att städa hela lägenheten, det luktar faktiskt städ här!
Plockade precis ut en sockerkaka från ungnen just med, så lite nybakat luktar det också :)
Senare ska vi kolla på film och mysa lite och sen ska jag iväg på innebandyträning!
Hoppas ni har ett bra lov och haft ett bra nyår :) Mitt var kalas!
Det kommer komma  bilder
/Matilda :*

RSS 2.0